Kοπή Βασιλόπιτας Ναυτοπροσκόπων Παύλου Μελά



Κοπή Βασιλόπιτας Ναυτοπροσκόπων Παύλου Μελά!

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων είναι μία εθελοντική, παιδαγωγική κίνηση που σκοπό έχει τη συμβολή στη διαπαιδαγώγηση των νέων με όραμα την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου. Ο Προσκοπισμός, με 113 χρόνια ιστορίας παγκοσμίως και 110 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, αποτελεί τη μεγαλύτερη εθελοντική κίνηση νέων τόσο σε εθνικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας διαπλάσει χαρακτήρες και προσωπικότητες πολλών γενεών και εκατομμυρίων ανθρώπων.

Το 3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Παύλου Μελά αποτελεί έναν από τους πρεσβευτές του Προσκοπισμού στη Δυτική Θεσσαλονίκη, δίνοντας έμφαση στην ενασχόληση με το υγρό στοιχείο, με τη βοήθεια των τριών παραδοσιακών λέμβων (φαλαινίδων) που διαθέτει. Με 75 χρόνια αδιάλειπτης ιστορίας, έχει δυναμική παρουσία στην πόλη μας, αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο.

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 11:00, στο εντευκτήριο του πρώην στρατοπέδου "Καρατάσιου" (κεντρική πύλη, πίσω από την παιδική χαρά), θα πραγματοποιηθεί η κοπή της βασιλόπιτάς μας, με παράλληλη παρουσίαση των δραστηριοτήτων μας και του έργου μας τη χρονιά που μας πέρασε. Εάν θέλετε να γνωρίσετε μία εναλλακτική και άκρως ωφέλιμη δραστηριότητα, σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε!

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση αλλά και φωτογραφίες από τις δραστηριότητές μας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook ή καλέστε μας στο 6980696896.
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε!






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!