Θ. Καράογλου: To Brand Name "Ελλάδα" μπορεί να ξαναγίνει ισχυρό



Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: "ΤΟ BRAND NAME "ΕΛΛΑΔΑ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΙΣΧΥΡΟ"

Την ανάγκη η ελληνική επιχειρηματικότητα να αποκτήσει δική της ταυτότητα η οποία θα την ορίζει, δίχως να την περιορίζει, εντός του σύγχρονου και άκρως απαιτητικού παγκόσμιου επιχειρηματικού περιβάλλοντος ανέδειξε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, χαιρετίζοντας την ημερίδα που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη η Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας.
Στην ομιλία του ο κ. Καράογλου επισήμανε πως κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να εξελιχθεί και να προοδεύσει οφείλει να διαθέτει όραμα, να βασίζεται σε αξίες και να επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό.
"Το όραμα είναι η κινητήριος δύναμη που μας ευθυγραμμίζει με το στόχο και κινητοποιεί τις δυνάμεις που μετατρέπουν το όνειρο σε πράξη. Οι αξίες αποτελούν όσα πρεσβεύουμε. Είναι οι συμπεριφορές, οι νοοτροπίες, η ηθική, η δεοντολογία και ο επαγγελματισμός που διέπουν μια επαγγελματική "οικογένεια". Το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό είναι η απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να δημιουργηθεί ένα αφήγημα το οποίο ενστερνίζονται όσοι συμμετέχουν στο όλο εγχείρημα" τόνισε.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να αποδώσουν αρμονικά τα παραπάνω χαρακτηριστικά, εξήγησε ο κ. Καράογλου, είναι η  εμπιστοσύνη μεταξύ του επιχειρηματικού κόσμου και της Κυβέρνησης.
"Σε αυτήν την σχέση δεν πρέπει να υπάρχει φόβος ή επιφυλακτικότητα, αφού αποδεδειγμένα πρόκειται για δυο στοιχεία που παρακωλύουν την πρόοδο και την καινοτομία" σημείωσε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), δίνοντας στη συνέχεια το στίγμα της κυβερνητικής φιλοσοφίας. "Έχουμε το ταλέντο, τις ικανότητες, τη διάθεση ως χώρα να φύγουμε μπροστά. Το brand name "Ελλάδα" μπορεί να ξαναγίνει ισχυρό αρκεί να εργαστούμε όλοι μαζί για τον κοινό εθνικό στόχο, την αναγέννηση της πατρίδας μας".


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!