Συνεχείς έλεγχοι με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών Κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν στο κέντρο της πόλης συνολικά (9) άτομα


Συνεχείς έλεγχοι με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών
Κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν στο κέντρο της πόλης συνολικά (9) άτομα
Συνεχείς και εντατικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής εξαρτησιογόνων ουσιών.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, προσωπικό των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβε στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στις ευρύτερες περιοχές Πλατείας Αγίου Γεωργίου, Α.Π.Θ., Πλατείας Αριστοτέλους κ.α., συνολικά εννέα (9) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο αλλοδαπών ηλικίας 25 και 20 ετών, οι οποίοι κατείχαν από κοινού (26) μικροδέματα κάνναβης.
Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!