Η Δημοτική Εμπορική Τουριστική Επιχείρηση Καλαμαριάς (Δ.Ε.Τ.Ε.Κ. Α.Ε. ΟΤΑ) ετοιμάζεται για την 33η Ανθοκομική ΄Εκθεση


Η ΔΕΤΕΚ ετοιμάζεται για την 33η Ανθοκομική ΄Εκθεση

Η Δημοτική Εμπορική Τουριστική Επιχείρηση Καλαμαριάς (Δ.Ε.Τ.Ε.Κ. Α.Ε. ΟΤΑ) προετοιμάζεται για την κορυφαία περιβαλλοντική εκδήλωση η οποία προσφέρει κάθε χρόνο στους πολίτες έναν παράδεισο χρωμάτων και αρωμάτων.
Πρόκειται για την 33η Ανθοκομική ΄Εκθεση, η οποία αποτελεί πετυχημένο θεσμό, που εκφράζει τις ευαισθησίες του Δήμου σε θέματα οικολογίας και πρασίνου και πολιτισμού.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της έκθεσης, η οποία θα γίνει το διάστημα από 22 Απριλίου έως τις 6 Μαΐου, η Δημοτική Επιχείρηση καλεί όλους εκείνους που θέλουν να συμμετάσχουν, επαγγελματίες ανθοκόμοι, χειροτέχνες Κεραμικής και Λαϊκής Τέχνης, προκειμένου να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ.Ε.Τ.Ε.Κ. όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες από 8.30 έως 16.00 στα τηλέφωνα: 2310 450 340 και 2310 454 453
Σε μια εποχή που το περιβάλλον βάλλεται από τον ίδιο τον άνθρωπο και η φύση εκδικείται, ο Δήμος Καλαμαριάς μέσα από αυτή την εκδήλωση στέλνει μήνυμα αγάπης και ευαισθησίας για το περιβάλλον.
    



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!