Το 8ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς συμμετέχει στον Αγώνα Ρομποτικής


Το 8ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς συμμετέχει στον Αγώνα Ρομποτικής

Μαθητές του 8ου Γυμνασίου Καλαμαριάς συμμετέχουν αύριο Σάββατο και την Κυριακή 15 και 16 Φεβρουαρίου 2020, στον Αγώνα Ρομποτικής FIRST ®LEGO® League που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (περίπτερο 6) και θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους.
Πρόκειται για έναν παγκόσμιο διαγωνισμό Ρομποτικής που πραγματοποιείται στην Ελλάδα μέσω της eduACT-Δράση για την Εκπαίδευση, ως αποκλειστικός διοργανωτής των διαγωνισμών FIRST ®LEGO® League σε Ελλάδα, Κύπρο και χώρες των Βαλκανίων διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά τον διαγωνισμό Εκπαιδευτικής ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας.
Ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για παιδιά και νέους να εξοικειωθούν με την επιστήμη και την τεχνολογία. Στόχος είναι η εκπαίδευση του μέλλοντος και  προσφέρει χρήσιμες δεξιότητες για το επαγγελματικό μέλλον και κίνητρο στη μάθηση  των παιδιών, στοιχεία ωφέλιμα για τα παιδιά.
Η είσοδος καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού είναι δωρεάν και η προσέλευση για το κοινό και τις δύο μέρες είναι μετά τις 10.30το πρωί. Οι αγωνιστικές διαδικασίες το Σάββατο ολοκληρώνονται στις 16.30, ενώ την Κυριακή η διαδικασία των βραβεύσεων των ομάδων θε ξεκινήσει στις 14.30 και των προκρίσεων στις 15.30.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!