Αισιοδοξία στο Δήμο Καλαμαριάς για την απομάκρυνση των ογκωδών απορριμμάτων


Αισιοδοξία στο  Δήμο Καλαμαριάς για την απομάκρυνση των  ογκωδών απορριμμάτων

O Δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης  ευχαριστώντας τα Μέσα και τα δημοσιεύματα, τα οποία  έστω και μετά από τόσο καιρό,  ανέδειξαν το πρόβλημα στην περιοχή πίσω από την Σχολή Δικαστών καθώς και  τα άμεσα αντανακλαστικά της Διοίκησης, έδωσε κάποια επιπλέον στοιχεία:
Από τις 23 Ιανουαρίου βρίσκεται σε ισχύ και η νέα διετής σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία για το συγκεκριμένο έργο διαχείρισης ογκωδών και αποβλήτων. Επίσης, απομακρύνεται καθημερινά ποσότητα 350-450 κυβικών μέτρων και ότι η εικόνα του χώρου θα έχει μεγάλη βελτίωση εντός 20 ημερών, όπως διαβεβαιώνει και η ανάδοχος εταιρεία.
Η νέα Διοίκηση  θα κάνει ότι χρειαστεί προκειμένου να επιλυθεί αυτό το χρόνιο πρόβλημα που υφίσταται στη χωρική αρμοδιότητα του Δήμου Καλαμαριάς. Ταυτόχρονα πραγματοποιεί επαφές και συνέργειες, προωθώντας τη βέλτιστη λύση με τη δημιουργία ενός πράσινου διαδημοτικού σημείου.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!