Εκπρόσωποι του Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας σήμερα στον Δήμο Καλαμαριάς


Εκπρόσωποι του Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας  σήμερα στον Δήμο Καλαμαριάς

Τον Δήμαρχο Καλαμαριάς Γιάννη Δαρδαμανέλη επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί στο γραφείο του, δύο εκπρόσωποι του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛ.ΙΝ.ΥΑΕ), η πρόεδρος του Δ.Σ. Ρένα Μπαρδάνη και ο υπεύθυνος Παραρτημάτων, Αντώνης Ταργουτζίδης.
Στη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος κ. Δαρδαμανέλης ενημερώθηκε  για τα εκπαιδευτικά προγράμματα ευαισθητοποίησης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που αφορούν θέματα υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων. Οι εκπρόσωποι του Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας εξήγησαν  στον Δήμαρχο τις πρωτοβουλίες, τις δράσεις και  τα εξειδικευμένα προγράμματα που αναπτύσσει ο φορέας τους, με απώτερο  στόχο τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος εργασίας.
Ο Δήμαρχος κ. Δαρδαμανέλης συμφωνώντας  ότι,  η προαγωγή της  υγείας και ασφάλειας στην εργασία, αποτελεί σημαντικό στοιχείο, εξέφρασε τη θέληση  να υπάρξει συνεργασία με εκπαιδευτικά σεμινάρια και δράσεις που θα αποσκοπούν  στην ποιοτική αναβάθμιση των συνθηκών εργασίας και  την ουσιαστική προστασία του πρωταρχικού δικαιώματος της υγείας των εργαζομένων στο Δήμο Καλαμαριάς.  


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!