Η κοπή της πίτας του ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ και το αίτημα για ένα ανοικτό “Σπίτι της Αρσις” Δηλώσεις της προέδρου Ελισάβετ Κουζιώρτη


Σε ένα όμορφο και ζεστό κλίμα σήμερα το πρωί ο σύλλογος εθελοντών Ωραιοκάστρου και φίλοι του ξενώνα "Το Σπίτι της Αρσις"   ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ  έκοψε την πίτα του.
Η ιδιαιτερότητα της φετινής εκδήλωσης ήταν ότι η εκδήλωση διοργανώθηκε στον χώρο που ζούν τα παιδιά,  στον ξενώνα  "Το Σπίτι της Αρσις" το οποίο βρίσκεται σε κίνδυνο να κλείσει. 

Η πρόεδρος κ Ελισάβετ Κουζιώρτη, έκοψε την πίτα του συλλόγου και δήλωσε την ανάγκη να συνεχίσει να λειτουργεί ο ξενώνας (δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της κ Ελ. Κουζιώρτη)

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του ο πατέρας Νικόλαος που ήταν και ο τυχερός, αφού σε αυτόν έπεσε το φλουρί, ο πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΩ κ Άγγελος Πανούσης, ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Νεοχωρούδας κ Χρήστος Σαραμούρτσης, η πρόεδρος Αννα Ραφαηλίδου του Συλλόγου γυναικών Ωραιοκάστρου "Αρίστη", Αστέρης Παπαοικονόμου και Θεανώ Τσιανιου απο την Ένωση Γονέων δήμου Ωραιοκάστρου, απο το τμήμα κοινωνικής πλεκτικής η Μαργαρίτα Παπαδοπούλου, η Αγάπη Μοσχούδη απο το Λύκειο Δρυμού και τον φορέα Αγώνας Δρόμου Δρυμού και ο Γιώργος Χατζηγεωργίου απο τον Περιβαλλοοντικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου και η δημοτική σύμβουλος του δήμο Νεάπολης Συκεών Ειρήνη Μαρία Παπαδάκη

⅀ΤΗΡΙΞΤΕ το ⅀ℿΙΤΙ της ΑΡ⅀Ι⅀ 💖

ALPHA BANK
IBAN: GR57 0140 7090 7090 0200 2009 353
(BIC: CRBAGRAAXXX)
(αναφέροντας τη λεξη Spiti)




Δηλώσεις της προέδρου του ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ στην κάμερα του avatonpress.gr


Δείτε φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση
















Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!