Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη


Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη είχε στο γραφείο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν κυρίως θέματα μεταφορών που αφορούν στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο κ. Τζιτζικώστας έθεσε στον κ. Κεφαλογιάννη το θέμα του ΟΑΣΘ, επισημαίνοντας την κακή κατάσταση των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης που ταλαιπωρούν τους πολίτες στις καθημερινές τους μετακινήσεις. Ο κ. Κεφαλογιάννης ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για το χρονοδιάγραμμα των αλλαγών που προωθεί το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στον ΟΑΣΘ, με τα ΚΤΕΛ να αναλαμβάνουν την εκτέλεση συγκοινωνιακού έργου σε 25 δρομολόγια της Θεσσαλονίκης, αλλά και με την προμήθεια από τη μεριά του ΟΑΣΘ νέων λεωφορείων που θα βελτιώσουν σημαντικά τη σημερινή κατάσταση. Ακόμη ο κ. Κεφαλογιάννης ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για τις αλλαγές που δρομολογεί το Υπουργείο στη διαδικασία απόκτησης διπλωμάτων οδήγησης, με την κατάθεση του νέου νόμου για τον τρόπο απόκτησης διπλώματος, που δρομολογείται στα τέλη του Μαρτίου. Επιπλέον ο κ. Κεφαλογιάννης αναφέρθηκε στη νέα διαδικασία έκδοσης προσωρινού ηλεκτρονικού διπλώματος εντός μιας ημέρας, μια διαδικασία που θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται σε δύο εβδομάδες.
Τέλος κατά τη συνάντηση, στην οποία ήταν παρών και ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Στάθης Αβραμίδης, συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας των Διευθύνσεων Μεταφορών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!