Καρναβάλι με Josephine και Emigre στον δήμο Ωραιοκάστρου


Καρναβάλι με Josephine και Emigre στον δήμο Ωραιοκάστρου

Πόλο έλξης όχι μόνο για τους κατοίκους της περιοχής αλλά και για επισκέπτες από την ευρύτερη Θεσσαλονίκη αναμένεται να αποτελέσει η μεγάλη γιορτή την οποία προετοιμάζει ο δήμος Ωραιοκάστρου για τη φετινή Αποκριά.
«Στις 23 Φεβρουαρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ωραιόκαστρο. Τηρώντας και εξελίσσοντας τον θεσμό των καρναβαλικών εκδηλώσεων που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στον δήμο μας, προετοιμάζουμε για τη φετινή Αποκριά μια ξεχωριστή γιορτή, απευθύνοντας συγχρόνως ένα ανοικτό κάλεσμα συμμετοχής σε όλον τον κόσμο», ανέφερε σχετικά ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.

Στις 23 Φεβρουαρίου
Όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ηλίας Ζιακούλης, η καρναβαλική παρέλαση του Ωραιοκάστρου κατά την παράδοση των τελευταίων ετών θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το καρναβάλι της Ξάνθης.
Στο Ωραιόκαστρο η καρναβαλική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου. Η νικήτρια ομάδα της παρέλασης του Ωραιοκάστρου θα έχει τη μοναδική ευκαιρία μία εβδομάδα αργότερα να ανοίξει το καρναβάλι της Ξάνθης.
Στις 11.00 το πρωί της 23ης Φεβρουαρίου οι ομάδες και οι καρναβαλιστές που θα συμμετάσχουν στη φετινή παρέλαση θα ξεκινήσουν μπροστά από το δημαρχείο Ωραιοκάστρου και μέσω της οδού Κομνηνών, της λεωφόρου Δημοκρατίας και της οδού Θεσσαλονίκης θα καταλήξουν στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο «Κονταξοπούλειο».
Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και η δημοσιογράφος Μαρία Σαμολαδά.

Συναυλία στο «Κονταξοπούλειο»
Στο «Κονταξοπούλειο», εξάλλου, θα φιλοξενηθεί η μεγάλη συναυλία με την οποία θα κορυφωθεί η 9η καρναβαλική παρέλαση του Ωραιοκάστρου.
Το κοινό, στο πλαίσιο της συναυλίας που διοργανώνει ο δήμος Ωραιοκάστρου το μεσημέρι της 23ης Φεβρουαρίου, θα ξεσηκώσουν η εκρηκτική Josephine και οι «Emigre».

Δηλώσεις συμμετοχής
Ήδη ο δήμος Ωραιοκάστρου δέχεται δηλώσεις συμμετοχής στη φετινή καρναβαλική παρέλαση. Οι συμμετοχές δηλώνονται είτε τηλεφωνικά στο 2313 30.40.91 είτε με email στο politismos@oraiokastro.gr.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!