Μετατίθεται ο 8ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός-ΕΛΠΙΔΑ σε μελλοντική ημερομηνία που θα καθοριστεί αναλόγως των εξελίξεων

Σύλλογος Φίλων της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου Ελπίδα. Αυτισμός Ελπίδα8ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός-ΕΛΠΙΔΑ

Μετατίθεται ο 8ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός-ΕΛΠΙΔΑ σε μελλοντική ημερομηνία που θα καθοριστεί αναλόγως των εξελίξεων

Δείτε την ανακοίνωση












Θέμα: Μετάθεση Ημερομηνίας Διεξαγωγής του 8ου Αγώνα Βουνού Αυτισμός –Ελπίδα .

       
                   Σήμερα, Τρίτη 10  Μαρτίου 2020, μετά από εκτίμηση του υγειονομικού προβλήματος της χώρας και υπακούοντας στα επείγοντα μέτρα αποτροπής της εξάπλωσης του ιού COVID-19, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων "Αυτισμός-ΕΛΠΙΔΑ" υποχρεώνεται να μεταθέσει τον 8ο Αγώνα Βουνού που ήταν προγραμματισμένος για τις 5 Απριλίου 2020, σε μελλοντική ημερομηνία, που θα καθοριστεί αναλόγως των εξελίξεων .
                  Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε στη στήριξη των Μελών και Φίλων του Συλλόγου , των αθλητών και των υποστηρικτών και χορηγών  του Αγώνα Βουνού . Οι αθλητές που ήδη έχουν κάνει εγγραφή  και  κατάθεση στην τράπεζα μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας για επιστροφή του αντιτίμου.

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος

Κοντοδήμου Κορινα





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!