Συγκινητική η προσέλευση στην σημερινή αιμοδοσία στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου που διοργάνωσαν ο δήμος, η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων και συμμετείχε και ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος


Συγκινητική ήταν σήμερα το πρωί η προσέλευση του κόσμου στην αιμοδοσία που διοργάνωσε ο δήμος Ωραιοκάστρου αλλά και η Ένωση Ποντίων  Ωραιοκάστρου  και Φίλων με συμμετοχή του  Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου.
Από νωρίς η προσέλευση του κόσμου ήταν αυξημένη και δεν σταμάτησαν να προσέρχονται μέχρι την ώρα που ολοκληρώθηκε η διαδικασία. 
Η καμπάνια τόσο του δήμου Ωραιοκάστρου αλλά και της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων και του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου απέδωσαν καρπούς και οι πολίτες ανταποκρίθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Η πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων κ Γεωργία Πετρίδου δήλωσε στο avatonpress.gr "Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους -περισσότεροι από κάθε άλλη φορά - ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και προσήλθαν στο δημαρχείο ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ στην 18η αιμοδοσια της ΕΠΩΦ η οποια εγινες με την συμμετοχή του ΠΠΣΩ!! Το μήνυμα είναι ένα μένουμε σπίτι ......βγαίνουμε μόνο για να αιμοδοτήσουμε !!!!!"



















Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!