Ο Δήμος Καλαμαριάς ενημερώνει τους πολίτες για τα ογκώδη αντικείμενα και ζητά συνετή διαχείριση απορριμμάτων


Ο Δήμος Καλαμαριάς ενημερώνει τους πολίτες για τα ογκώδη αντικείμενα και ζητά συνετή διαχείριση απορριμμάτων

Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Πρασίνου και Ανακύκλωσης στο πλαίσιο της αύξησης των μέτρων ασφαλείας προς  τους εργαζόμενους, απευθύνει  έκκληση στους πολίτες της Καλαμαριάς να μην εναποθέτουν μπάζα, ογκώδη  αντικείμενα και ηλεκτρικές συσκευές στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της πόλης, μέχρι νεωτέρας.

Επίσης, οι πολίτες παρακαλούνται να δείχνουν την  απαραίτητη εκείνη κατανόηση περιορίζοντας, κατά το δυνατόν,  τον όγκο των οικιακών απορριμμάτων,  παρά το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας συνεχίζουν να εργάζονται κανονικά σε όλη τη διάρκεια της λήψης των έκτακτων μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Επιπλέον, η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, ζητά από τους δημότες να κάνουν συνετή  διαχείριση των οικιακών απορριμμάτων, ώστε να  έχει τη δυνατότητα να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της εργασίας και να διατηρείται η πόλη καθαρή.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!