ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Μπαράζ συκοφαντικών δημοσιεύσεων και αναρτήσεων εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ

Μπαράζ συκοφαντικών δημοσιεύσεων και αναρτήσεων εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η γκεμπελικού τύπου προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την προσφυγική κρίση.
Μετά από τη απαράδεκτη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, κ. Στέλιου Πέτσα, πως «ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί  ως Δούρειος Ίππος του Ερντογάν», ήρθε ο βουλευτής Β΄ Πειραιά της ΝΔ, κ. Δημήτρης Μαρκόπουλος ο οποίος χαρακτήρισε την Αυγή και την Εφημερίδα των Συντακτών ως «πέμπτη φάλαγγα του Ερντογάν στην Ελλάδα».
Άνοιξε έτσι ο ασκός του Αιόλου και γέμισε το διαδίκτυο με κατασκευασμένες, παραπλανητικές αφίσες με συνθήματα υπέρ της Τουρκίας και υπέρ του Ισλάμ, οι οποίες φέρουν το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ.
Τη σκυτάλη της παραπληροφόρησης πήρε το στέλεχος της Ελληνικής Λύσης Θεσσαλονίκης και τομεάρχης Πολιτισμού του ακροδεξιού κόμματος, Γιώργος Κομνηνός, με ανάλογη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό.  Σε αυτήν, απεικονίζεται ο πρόεδρος της Τουρκίας και η ημισέληνος και καλείται συλλαλητήριο συμπαράστασης προς τον Ερντογάν ενώ υπάρχει και το σύνθημα «Λέμε Ναι στον τούρκικο ιμπεριαλισμό». Και όλο αυτό εμφανίζεται με υπογραφή και λογότυπο της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καταδικάζει το μπαράζ κατασυκοφάντησης και ψευδών ειδήσεων τα οποία εκπορεύονται από ακροδεξιά κέντρα, με την ανοχή, δυστυχώς της κυβέρνησης.
Ταυτόχρονα τονίζουμε πως επιφυλασσόμαστε για τη χρήση κάθε νόμιμου μέσου.

Το γραφείο Τύπου
ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!