Άμεση η ανάγκη ενίσχυσης των Νοσοκομείων της Κεντρικής Μακεδονίας με παροχή προστατευτικού εξοπλισμού με πρωτοβουλία της Περιφέρειας

Άμεση η ανάγκη ενίσχυσης των Νοσοκομείων της Κεντρικής Μακεδονίας
με παροχή προστατευτικού εξοπλισμού
με πρωτοβουλία της Περιφέρειας

 

Mε πολύ περιορισμένα μέσα προστασίας και χωρίς πάντοτε τον απαραίτητο εξοπλισμό, δίνει σκληρή μάχη κατά του κοροναϊού το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Κεντρικής Μακεδονίας. Το γεγονός αυτό διαπιστώθηκε έπειτα από επικοινωνία με μέλη και φίλους της παράταξης που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, εργαζόμενοι τόσο στο Κέντρο αναφοράς ΑΧΕΠΑ, όσο και σε άλλα Νοσοκομεία.  Έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα περιορισμένη ποσότητα προστατευτικού εξοπλισμού, όπως μάσκες, γυαλιά και ποδονάρια.
Η Οικολογία - Πράσινη Λύση κάνει έκκληση στην διοίκηση της Περιφέρειας να συνδράμει επικουρικά στην παροχή του απαραίτητου αυτού προστατευτικού εξοπλισμού, ώστε να προστατευτεί περαιτέρω το υγειονομικό προσωπικό, που σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να νοσήσει.

Το Γραφείο Τύπου της Παράταξης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!