Ευρεία σύσκεψη για την αντιμετώπιση του νέου κορονοιού. Προτεραιότητα στην ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πολιτών ζήτησε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου


ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ
Προτεραιότητα στην ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πολιτών ζήτησε
ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου

Ευρεία σύσκεψη για τη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών υπό το νέο καθεστώς που διαμορφώνουν οι κυβερνητικές ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κορονοϊού και η αναγκαιότητα λήψης μέτρων πρόληψης πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου.
Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης απηύθυνε την προτροπή να εξαντλούνται οι δυνατότητες ηλεκτρονικής διεκπεραίωσης των υποθέσεων των πολιτών, ώστε να αποφεύγεται η φυσική παρουσία τους στα γραφεία των αρμόδιων δημοτικών υπηρεσιών.
Προς αυτή την κατεύθυνση ζητήθηκε από τους διευθυντές και τους προϊσταμένους όλων των τμημάτων να συντάξουν κατάλογο με το σύνολο των διαδικασιών που μπορούν να διευθετούνται ηλεκτρονικά, ώστε να υπάρξει πλήρης ενημέρωση των πολιτών με νεότερη αναλυτική ανακοίνωση.
Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, εξάλλου, προανήγγειλε τη συγκρότηση ειδικής επιτροπής με τη συμμετοχή αιρετών, υπηρεσιακών παραγόντων, του γιατρού εργασίας και εκπροσώπου του σωματείου εργαζομένων, η οποία θα έχει την ευθύνη για την προετοιμασία του δήμου και των υπηρεσιών του σε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος, λειτουργώντας πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης επισημάνθηκε ότι θα γίνεται σχολαστικός καθαρισμός όλων των χώρων εργασίας, ενώ έγινε γνωστό ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει απολύμανση σε όλα τα δημοτικά κτίρια όπως και στους χώρους άθλησης του δήμου.
Τη σύσκεψη παρουσία των διευθυντών και των προϊσταμένων των τμημάτων συγκάλεσαν ο αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Δημήτρης Καρασαββίδης και η γενική γραμματέας του δήμου Ωραιοκάστρου Αναστασία Σισμανίδου. Στη συνάντηση παρέστησαν ακόμη ο αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής και Νέας Γενιάς Νικόλας Σαραμούρτσης, η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Σοφία Δημητριάδου, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Αθλητισμού Δαμιανός Ιωσηφίδης και οι πρόεδροι των σχολικών επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Βαγγέλης Χατζηαντωνίου και Σταύρος Μαρμαρίδης αντίστοιχα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!