Με τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε η τρίτη διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του δήμου Ωραιοκάστρου


Με τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε η τρίτη διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του δήμου Ωραιοκάστρου


Με τηλεδιάσκεψη, στο πλαίσιο των συστάσεων αναφορικά με τη λήψη μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού, πραγματοποιήθηκε σήμερα η τρίτη διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του δήμου Ωραιοκάστρου.
«Λαμβάνουμε όλοι τα μέτρα μας για τον μεγαλύτερο δυνατό περιορισμό των επιπτώσεων από την εξάπλωση του νέου ιού, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μένουμε αγκυλωμένοι στην αδράνεια. Αξιοποιούμε τις δυνατότητες που μας δίνουν οι νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο και λειτουργούμε συνετά και υπεύθυνα», σημείωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης στην εισαγωγική τοποθέτησή του.
«Στόχος αυτής της ‘τηλε-συνάντησης’ είναι να συσκεφθούμε για το μέλλον ενός δήμου ανθρώπινου, περιβαλλοντικά βιώσιμου και προσβάσιμου σε όλους. Θέτουμε τα θεμέλια ενός σύγχρονου αστικού σχεδιασμού, ο οποίος προσβλέπει σε μια νέα κουλτούρα βιώσιμης κινητικότητας», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου.
Η διαβούλευση που διεξήχθη είχε ως αντικείμενο την παρουσίαση των μέτρων του προσχεδίου του ΣΒΑΚ, τα οποία έχουν διαμορφωθεί από την ομάδα έργου, στο δίκτυο των εμπλεκομένων φορέων που έχει συγκροτηθεί.
Στην τηλεδιάσκεψη εκπροσωπήθηκαν μεταξύ άλλων φορέων το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης, ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου, ο Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρυμού και ο Σύλλογος Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων «Ερωτόκριτος».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!