ΙΝΚΑ Μακεδονίας: «Εμπάργκο στα τουρκικά προϊόντα και τουρκικές υπηρεσίες»


ΙΝΚΑ Μακεδονίας: «Εμπάργκο στα τουρκικά προϊόντα και τουρκικές υπηρεσίες»    

Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθούμε την κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών στα ελληνοτουρκικά σύνορα,  με απώτερο σκοπό της Τουρκίας να πετύχει την αποστολή-εισβολή χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων στην Ελλάδα.
            Διαπιστώνουμε πλέον πως το πρόβλημα σταμάτησε να είναι προσφυγικό-μεταναστευτικό και αντίθετα συνιστά μία ασύμμετρη απειλή στα ανατολικά σύνορα της χώρας μας, τα οποία υπενθυμίζουμε πως είναι και σύνορα της Ευρώπης.
            Την ώρα λοιπόν που οι ελληνικές στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις δίνουν μάχη για τη φύλαξη των συνόρων μας αποτρέποντας τους λαθροεισβολείς από την Τουρκία, την ώρα που οι ακρίτες μας δίνουν από την πλευρά τους τον δικό τους αγώνα, στηρίζοντας το ελληνικό επιχειρησιακό σχέδιο, την ώρα που και οι Ευρωπαίοι ηγέτες κατανόησαν την κρισιμότητα της κατάστασης και λαμβάνουν μέτρα για την αντιμετώπισή της, αυτήν την ώρα λοιπόν, πρέπει και εμείς ως καταναλωτές να βάλουμε το δικό μας «λιθαράκι» στην παρούσα περίσταση.
            Καλούμε τους Έλληνες καταναλωτές και τις Ελληνίδες καταναλώτριες, καλούμε όλους τους πολίτες που διαμένουν νόμιμα στη χώρα μας, καλούμε ακόμα και τους επισκέπτες – τουρίστες που έρχονται την Ελλάδα, να προχωρήσουν σε «εμπάργκο» των τουρκικών προϊόντων και των τουρκικών υπηρεσιών, για όσο διάστημα θα διαρκεί αυτή η καίρια και κρίσιμη κατάσταση.
            Ταυτόχρονα, ζητούμε την κατανόηση των ελληνικών επιχειρήσεων που εισάγουν προϊόντα από την Τουρκία ή συνεργάζονται σε επίπεδο υπηρεσιών αλλά προέχει η ασφάλεια της χώρας μας, η ασφάλεια των συμπολιτών μας και κατ’ επέκταση και η ασφάλεια των ευρωπαίων πολιτών.


Ο Πρόεδρος                                                                          Η Γενική Γραμματέας
Κωνσταντίνος Δρούτσας                                           Άντζελα Πεΐτση


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!