Ο Δήμος Καλαμαριάς στηρίζει και εξυπηρετεί εξ αποστάσεως τους δημότες


Ο Δήμος Καλαμαριάς στηρίζει και εξυπηρετεί εξ αποστάσεως τους δημότες

Ο Δήμος Καλαμαριάς, προσαρμοζόμενος στη νέα  κατάσταση  και στον κοινό αγώνα για πρόληψη και  προστασία των δημοτών  και ιδιαίτερα των ευπαθών ατόμων και θέλοντας να  στηρίξει  ουσιαστικά και αποτελεσματικά,  προχώρησε  σε επιπρόσθετη υπηρεσία η οποία αφορά την εξ αποστάσεως εξυπηρέτησή τους, με στόχο τη μείωση της διασποράς του ιού. Στόχος, η ασφάλεια, η προστασία  και η ομαλή συνέχιση της καθημερινότητας των δημοτών.
Συγκεκριμένα, οι πολίτες μπορούν από σήμερα και  όλες τις ημέρες της εβδομάδας και τις ώρες 10.00 -13.00 και 18.00 – 20.00  να καλούν την τηλεφωνική γραμμή διαχείρισης κρίσης για τον κορονοϊό,  2313 314 444,  προκειμένου  να ενημερώνονται σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, αλλά και για την  διεκπεραίωση των αιτημάτων τους μέσα στα όρια του Δήμου Καλαμαριάς, σε όλη τη διάρκεια αυτής της επίμαχης περιόδου.
Επιπλέον, με αφορμή τον φόβο και την ανησυχία των δημοτών στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού στο σπίτι, θα παρέχεται ψυχολογική στήριξη, σε όσους τη χρειάζονται,  μέσα από την τηλεφωνική γραμμή 2313 314 509.
Οι δημότες μπορούν να καλούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή τις ώρες 7.00 έως 15.00, προκειμένου ψυχολόγος του Δήμου, να τους  παράσχει στήριξη, γιατί σε αυτό τον πόλεμο πρέπει να κερδίσουν οι δυνάμεις ζωής.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!