Ενημερωτική συνάντηση Ν.Δένδια - Κ.Γκιουλέκα για θέματα εξωτερικής πολιτικής

Συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Δένδια είχε ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής κ.Κωνσταντίνος Γκιουλέκας σήμερα, Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020, στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής ζήτησε και είχε ενημέρωση από τον Υπουργό Εξωτερικών για όλα τα τρέχοντα θέματα της εξωτερικής πολιτικής. Στο επίκεντρο της ενημέρωσης, οι συναντήσεις του κ.Δένδια με τους Υπουργούς Εξωτερικών των χωρών-κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι επαφές με ομολόγους του άλλων τρίτων χωρών, αλλά και το κλίμα που επικρατεί στην διεθνή κοινότητα, μετά τις τελευταίες προκλήσεις που δέχεται η χώρα μας από την πλευρά της Τουρκίας στα σύνορα μας.

Ο Υπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε τον κ.Γκιουλέκα ότι η Ελλάδα έχει την απόλυτη συμπαράσταση της Ε.Ε. σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση και ότι οι χειρισμοί που κάνει η χώρα μας στο θέμα της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στα σύνορά μας γίνονται απολύτως αποδεκτοί και στηρίζονται από όλα τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!