Αναστασιάδης σε ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της βουλής: Εσείς θα θέλατε τα σύνορα να είναι ανοικτά και όλους εδώ, όπως κάνατε τόσα χρόνια, εμείς θέλουμε τα σύνορα κλειστά και ελεγχόμενα

Αναστασιάδης σε ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της βουλής: Εσείς  θα θέλατε τα σύνορα να είναι ανοικτά και όλους εδώ, όπως κάνατε τόσα χρόνια, εμείς θέλουμε τα σύνορα κλειστά και ελεγχόμενα

 Σφοδρή επίθεση  εξαπέλυσε στον ΣΥΡΙΖΑ  από το βήμα της βουλής, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης, χθες το απόγευμα (3.03.2020)  κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τους Αγροτικούς συνεταιρισμούς,  στην  Ολομέλειας  της βουλής.

«Φυσικά και έχουμε διαφορετική αντίληψη στον τρόπο αντιμετώπισης του μεταναστευτικού. Εσείς, φυσικά, θα θέλατε τα σύνορα να είναι ανοικτά και όλους εδώ, όπως κάνατε τόσα χρόνια, εμείς θέλουμε τα σύνορα κλειστά και ελεγχόμενα και τώρα μάλιστα που δεχόμαστε μια επίθεση είμαστε υπερήφανοι και για τις Ένοπλες Δυνάμεις και για την Κυβέρνησή μας και για τον Πρωθυπουργό που υπερασπιζόμαστε τα εθνικά μας δικαιώματα και τα σύνορά μας» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το ν/σ για τους Αγροτικούς συνεταιρισμούς ο κ. Αναστασιάδης τόνισε μεταξύ άλλων  ότι στόχος, επιδίωξη και φιλοσοφία του Υπουργού και της κυβέρνησης είναι  η δημιουργία υγειών αγροτικών επιχειρήσεων που να κινούνται με ιδιωτικά κριτήρια, χωρίς την παρέμβαση του κράτους, καθώς και η ενίσχυση του ρόλου της γυναίκας στην αγροτική οικονομία.
« Στόχος του είναι η δημιουργία υγειών αγροτικών επιχειρήσεων…. Επιχειρήσεις που να κινούνται με ιδιωτικά κριτήρια, χωρίς την παρέμβαση του κράτους, επιχειρήσεις που να είναι ευέλικτες, που να έχουν εμπορική δραστηριότητα…» σημείωσε και πρόσθεσε,

« Επιδιώκεται η ενίσχυση του οικονομικού ρόλου της γυναίκας συμμετέχοντας σε ευέλικτα σχήματα μέχρι πέντε μέλη σε συνεταιρισμούς, έτσι ώστε να ενισχυθεί ο ρόλος της στην αγροτική οικονομία»

Για τη δυνατότητα να συμμετέχουν στους συνεταιρισμούς και επιχειρηματίες, χρηματοδότες, επεσήμανε πως αυτός είναι ένας τρόπος , ώστε οι συνεταιρισμοί να ανταποκριθούν στον σκληρό και μεγάλο ανταγωνισμό.

« Δίνει τη δυνατότητα σε δέκα μέλη και κατά περίπτωση και σε πολύ πιο λίγα ανάλογα με τις περιοχές να ιδρύσουν συνεταιρισμό….και τη δυνατότητα να συμμετέχουν στους συνεταιρισμούς και επιχειρηματίες, χρηματοδότες, όπως τους είπατε, έτσι ώστε οι συνεταιρισμοί να μπορέσουν να αντιμετωπίζουν τα προβλήματά τους» κατέληξε


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!