Αλκυώνη Παπαδάκη: “Δεν μπορείς να δείς αλλιώς τις ψυχές των ανθρώπων, αν δεν έχει μια χαρακιά η δική σου ψυχή...” [φώτο] [video]"Δεν μπορείς να δείς αλλιώς τις ψυχές των ανθρώπων, αν δεν έχει μια χαρακιά η δική σου ψυχή..."

ρεπορταζ avatonpress.gr

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ICBS, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού  του δήμου Ωραιοκάστρου, με προσκεκλημένη την συγγραφέα Αλκυώνη Παπαδάκη.
Την κ Αλκυώνη Παπαδάκη προλόγισε η Άννα Μυκονίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο συγγραφέας Γιώργος Γκόζης έκανε μια ανάλυση του έργου της συγγραφέως και η Νέλλυ Δελή διάβασε αποσπάσματα της δουλειάς της κ Αλκυώνης Παπαδάκη.
Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία της Αδερφότητος Προκοπέων Μακεδονίας Θράκης Όσιος Ιωάννης ο Ρώσος με μαέστρο τον Χρίστο Ματζίρη και στο πιάνο Άλκυστη Τόγια.

Για περισσότερο φωτορεπορτάζ κάντε διπλό κλικ στην παρακάτω φώτοΑλκυώνη Παπαδάκη - αφιερωμα


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!