Στοίχημα: Σκοράρουν αμφότερες στη Βεστφαλία

Συνεχίζονται σήμερα οι επαναληπτικοί για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις αναμετρήσεις Ντόρτμουντ - Μπενφίκα και Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν. Εμείς θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με τη "μάχη" της Βεστφαλίας, ενώ συνολικά καταλήγουμε σε τριάδα ποδοσφαιρικών επιλογών. Φυσικά, δε λείπει και η μπασκετική πρόταση από το FIBA Champions League.
Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση των σημερινών μας επιλογών, να σας θυμίσουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα αποτελέσματα πάμε στοίχημα.
Γκολ εκατέρωθεν στο Ντόρτμουντ - Μπενφίκα
Η βασική σημερινή μας επιλογή είναι το Goal/Goal στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Μπενφίκα, σε απόδοση 1.90. Θυμίζουμε ότι οι "αετοί" επικράτησαν με 1-0 στο πρώτο ματς, χάρη στο γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο 48ο λεπτό. Βέβαια, ο ήρωας της αναμέτρησης ήταν ο κίπερ Έντερσον της Μπενφίκα, που αποσόβησε πλήθος ευκαιριών των Βεστφάλων, αποκρούοντας και το πέναλτι του Ομπαμεγιάνγκ στο 58'. Μετά το ματς του "Ντα Λουζ" η Ντόρτμουντ σημείωσε τριάδα εμφατικών νικών επί των Βόλφσμπουργκ (3-0), Φράιμπουργκ (0-3) και Λεβερκούζεν (6-2). Θυμίζουμε, επίσης, ότι παρέμεινε αήττητη στα τρία εντός έδρας παιχνίδια της για τη φάση των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ (2-2 ισοπαλία με Ρεάλ Μαδρίτης, 1-0 νίκη επί Σπόρτινγκ, 8-4 νίκη επί Λέγκια).
Η Μπενφίκα, με τη σειρά της, έρχεται από νικηφόρο σερί επτά αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το 1-0 επί της Ντόρτμουντ ακολούθησαν οι νίκες κόντρα σε Μπράγκα, Τσάβες (για πρωτάθλημα) και Εστορίλ (για Κύπελλο). Θεωρούμε το αμφίσκορο ως τη σοφότερη επιλογή για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Υψηλό σκορ στο "Παπ"
Συνεχίζουμε με Κύπελλο Κύπρου, επιλέγοντας το Over 2,5 στην αναμέτρηση της Ανόρθωσης με την ΑΕΚ Λάρνακας, σε απόδοση 2.00. Πρόκειται για τον επαναληπτικό προημιτελικό, με την Ανόρθωση να έχει επικρατήσει με σκορ 1-3 στο πρώτο ματς. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, η ΑΕΚ έχει πανηγυρίσει δύο νίκες φέτος επί της "Μεγάλης Κυρίας" (4-1 και 0-1 αντίστοιχα). Η Ανόρθωση έχει ως μεγάλο στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς αυτή είναι ουσιαστικά η μόνη "οδός" για παρουσία της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση στην ερχόμενη σεζόν. Η ΑΕΚ Λάρνακας, από την πλευρά της, θα παλέψει για την ανατροπή, καθώς πέρα από την ουσία διακυβεύεται και το γόητρο (οι δύο ομάδες είναι συμπολίτισσες).
Οι σημερινοί γηπεδούχοι σημείωσαν μία νίκη (1-4 επί Καρμιώτισσας) και μία ισοπαλία (0-0 με Απόλλωνα Λεμεσού) στα δύο ματς πρωταθλήματος που ακολούθησαν μετά τον πρώτο προημιτελικό, ενώ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τις νίκες επί των Ερμή Αραδίππου (2-3) και Αναγέννησης Δερύνειας (6-0). Βλέπουμε πολλά γκολ σήμερα στο "Αντώνης Παπαδόπουλος".
Over και στο Κύπελλο Μεξικού
Ολοκληρώνουμε τις σημερινές ποδοσφαιρικές μας επιλογές με το Over 2,5 στο παιχνίδι της Νεκάξα με τη Σάντος Λαγκούνα (απόδοση 1.93). Πρόκειται για νοκ-άουτ αναμέτρηση για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Μεξικού (σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι). Επτά βαθμούς συνέλεξε η Νεκάξα στα τέσσερα παιχνίδια της για τη φάση των ομίλων (2-1-1), ξεπέρασε στην ισοβαθμία την Τσιάπας λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Η Σάντος Λαγκούνα, από την πλευρά της, ευνοήθηκε στη φάση των ομίλων από την τριπλή ισοβαθμία με Κλαμπ Αμέρικα και Κόρας ντε Τέπικ στους έξι βαθμούς (2-0-2). Αν ρίξει κανείς μία ματιά στα πρόσφατα σκορ των δύο ομάδων σε όλες τις διοργανώσεις, θα διαπιστώσει ότι αμφότερες έχουν μεγάλη κλίση προς το Over 2,5. Τρία γκολ και πάνω έχουν σημειωθεί στα 7/9 τελευταία ματς της Νεκάξα και στα έξι τελευταία ματς της Σάντος Λαγκούνα.
Βενέτσια με χάντικαπ
Από το μπασκετικό κουπόνι πηγαίνουμε με το χάντικαπ +8 πόντων για τη Βενέτσια στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αβελίνο, σε απόδοση 1.83. Ιταλικός "εμφύλιος" για τη φάση των "16" του FIBA Champions League, με τη Βενέτσια να έχει επικρατήσει με 53-49 στον πρώτο αγώνα στην έδρα της. Το περασμένο σαββατοκύριακο η Αβελίνο γνώρισε την ήττα από τη Βαρέζε με 75-82 για το πρωτάθλημα, ενώ η Βενέτσια διέλυσε την Πέζαρο με 85-61. Στο μεταξύ τους ματς πρωταθλήματος, η Αβελίνο είχε πετύχει διπλό επί της Βενέτσια με σκορ 78-80. Θεωρούμε πολύ υψηλό το όριο των 8 πόντων σε σημερινή νίκη της Αβελίνο κι έτσι καταλήγουμε στο Βενέτσια +8.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!