Στοίχημα: Ικανός για "ζημιά" ο Πλατανιάς

Πληθώρα αγώνων μας προσφέρει το σημερινό κυριακάτικο κουπόνι κι έτσι δε δυσκολευτήκαμε να καταλήξουμε σε τριάδα ποδοσφαιρικών επιλογών από Σουπερλίγκ, Ισπανία και Δανία. Φυσικά, δε λείπει και η πρόταση από το μπασκετικό κουπόνι.

Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση των σημερινών μας προτάσεων, να σας θυμίσουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε άμεσα για τα αποτελέσματα στοιχήματος.

Βαθμό ή βαθμούς οι Κρητικοί
Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Πλατανιά, όπου πηγαίνουμε με το Χ2 σε απόδοση 2.00. Η Ξάνθη προέρχεται από το ζευγάρι νικών επί των ΠΑΟΚ (0-1 για Κύπελλο) και Παναθηναϊκού (1-0 για πρωτάθλημα), όμως το τρίποντο στην Τούμπα δεν ήταν αρκετό για να της χαρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου (είχε χάσει με 1-2 στο πρώτο ματς). Παράλληλα, η νίκη επί του "τριφυλλιού" είναι η μοναδική της στην τελευταία εξάδα αγώνων της για τη Σουπερλίγκ. Βίος αντίθετος για τον Πλατανιά, που γνώρισε ήττα-αποκλεισμό από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το θεσμό του Κυπέλλου (3-0), αλλά στο πρωτάθλημα προέρχεται από το ζευγάρι νικών επί των Παναιτωλικού (1-2) και Αστέρα Τρίπολης (3-0). Αήττητοι οι Χανιώτες στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (4-2-0), αήττητοι και στις τρεις τελευταίες επισκέψεις στα "Πηγάδια" για τη Σουπερλίγκ (2-1-0).

Η δύναμη του "Σαν Μαμές"
Συνεχίζουμε με τον Άσσο της Αθλέτικ Μπιλμπάο επί της Μάλαγα σε απόδοση 1.83. Πανίσχυρη μέσα στο "σπίτι" της η ομάδα του Βαλβέρδε, είναι αήττητη στα 12 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (9-3-0). Η Μάλαγα αγνοεί το διπλό στο φετινό πρωτάθλημα (0-6-7), μετρά μόλις μία νίκη στις τελευταίες 12 αγωνιστικές (1-4-7). Αναξιοπιστία... εμπνέουν οι Ανδαλουσιάνοι στο σύνολο της φετινής σεζόν, δεν πιστεύουμε ότι έχουν καμία τύχη σήμερα μέσα στο φλεγόμενο "Σαν Μαμές". Θα το πάρει το τρίποντο η Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Άνετα... η Μπρόντμπι
Η τρίτη και τελευταία από τις ποδοσφαιρικές μας προτάσεις μας είναι το -1 Ασιατικό χάντικαπ για την Μπρόντμπι στην εντός έδρας συνάντηση με τη Νόρτζελαντ, σε απόδοση 1.96 (το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Μπρόντμπι με διαφορά δύο γκολ και πάνω. Αν η Μπρόντμπι κερδίσει με ένα γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Ξεκάθαρα ανώτερο σύνολο διαθέτουν οι γηπεδούχοι, κάτι που αποδεικνύεται και από τη θέση τους στον πίνακα (2οι έναντι της 10ης Νόρτζελαντ). Μπήκαν με το... δεξί στο 2017, παίρνοντας ισοπαλία 0-0 στην έδρα της πρωτοπόρου Κοπεγχάγης και κερδίζοντας τη Σοντερίσκε με 1-2. Η Νόρτζελαντ, με τη σειρά της, μετρά μία ήττα και μία ισοπαλία μέσα στο 2017 και παρουσιάζει αδυναμίες εκτός έδρας.

Under στην Ιταλία
Κλείνουμε με μπάσκετ, όπου πηγαίνουμε με το Under 153,5 πόντοι στην ιταλική αναμέτρηση της Βενέτσια με την Πέζαρο, σε απόδοση 1.90. Στην 3η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 12-8 συναντάμε τους γηπεδούχους, που προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από την Κρεμόνα με 91-82. Στο FIBA Champions League επικράτησαν με 53-49 της Αβελίνο στο πρώτο ματς για τους "16" και... περιμένουν τον επαναληπτικό. Στο 7-13 το ρεκόρ της Πέζαρο, προέρχεται από το νικηφόρο 76-71 επί της Σάσσαρι. Δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση η Βενέτσια, ενώ η Πέζαρο διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με 73,6 πόντους μέσο όρο ανά ματς. Πιθανότατο το Under 153,5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!