Στοίχημα: Στήριγμα η Νόρντζελαντ, σκοράρουν στο Τορίνο

Στοίχημα: Στήριγμα η Νόρντζελαντ, σκοράρουν στο Τορίνο

Μετά από ένα τριήμερο ευρωπαϊκών διοργανώσεων με έντονες συγκινήσεις, επανερχόμαστε την Παρασκευή σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα το μεγάλο ντέρμπι στην Ιταλία ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Μίλαν, το οποίο θα μας απασχολήσει στοιχηματικά, όπως και τρία ακόμη ματς από Δανία, Γαλλία και Euroleague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα της Euroleague στην κατηγορία livescore μπάσκετ!
Με τα γκολ στο ντέρμπι
Ξεκινάμε με το ντέρμπι της Γιουβέντους με τη Μίλαν, στο οποίο θα πάμε με το Goal / Goal σε απόδοση 2.00. Από το πρώτο της «στραβοπάτημα» μετά από δέκα σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Γιουβέντους, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Ουντινέζε. Τον φετινό τίτλο, βέβαια, δύσκολα θα τον χάσει, μια και η διαφορά της από τη 2η Ρόμα είναι στους οκτώ βαθμούς. Η Μίλαν, από την πλευρά της είναι αήττητη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της, μετρώντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία και «παλεύει» για μία θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Διαθέτουν ποιότητα επιθετικά και οι δύο ομάδες, στις 25 Ιανουαρίου η Γιουβέντους κέρδισε 2-1 τη Μίλαν στο πλαίσιο του Κυπέλλου και θεωρούμε ότι το αμφίσκορο αποτελεί την ενδεδειγμένη επιλογή για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Κερδίζει η Νόρντζελαντ
Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Δανίας και το παιχνίδι Νόρντζελαντ – Σίλκεμποργκ, στο ποίο θα επιλέξουμε τον Άσσο σε απόδοση 2.02. Η Νόρντζελαντ δίνει «μάχη» για την είσοδό της στην πρώτη εξάδα και τα πλέι οφ και τις δύο τελευταίες αγωνιστικές πήρε δύο σπουδαία αποτελέσματα. Αρχικά, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την πρωταθλήτρια Κοπεγχάγη, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα πανηγύρισε την εκτός έδρας νίκη επί της Μπρόντμπι με 3-2. Ίδιος ο στόχος και για τη Σίλκεμποργκ, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Ράντερς, ενώ είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές ήττες μακριά από το κοινό της, από την Άαλμποργκ αμφότερες, στο πρωτάθλημα (3-0) και το Κύπελλο (5-0). Στην έδρα της Νόρντζελαντ έχει πολύ κακή παράδοση, καθώς έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες στα επτά τελευταία παιχνίδια που έδωσε εκεί!
Τρουά με κάλυψη
Περνάμε στη Γαλλία και το 2 DNB στο παιχνίδι Γκαζελέκ - Τρουά, σε απόδοση 2.60. Η Γκαζελέκ έχει ξεμείνει, ουσιαστικά, από στόχους καθώς οι βαθμοί που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής δεν της επιτρέπουν να «ονειρεύεται» την άνοδο, ενώ η απόστασή της από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι αρκετά μεγάλη ώστε να αισθάνεται ασφαλής. Η Τρουά, από την άλλη, μετά από τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-1), επέστρεψε στα «τρίποντα» επικρατώντας 4-0 εντός έδρας της Αμιάν. Βρίσκεται στο -2 από τη 2η Λανς και ενδεχόμενη νίκη σήμερα είναι πιθανόν να τη φέρει στις θέσεις που δίνουν την άνοδο.
Χαμηλό σκορ στο ΣΕΦ
Ολοκληρώνουμε με Euroleague και το παιχνίδι Ολυμπιακός – Νταρουσάφακα, με την επιλογή μας να είναι το Under 152 πόντοι, σε απόδοση 1.90. Στο πρώτο μεταξύ τους ματς οι δύο ομάδες παρουσίασαν κακό θέαμα και το σκορ ήταν 71-77 υπέρ των Πειραιωτών. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να δώσει και σήμερα μεγάλη έμφαση στην άμυνα, ενώ το ίδιο θα κάνει και η Νταρουσάφακα, καθώς μόνο έτσι θα έχει πιθανότητες να πάρει κάτι καλό στο ΣΕΦ. Ένα επιπλέον στοιχείο που ενισχύει την εμφάνιση χαμηλού σκορ είναι η επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη, καθώς με τον αρχηγό στη σύνθεσή του ο Ολυμπιακός παίζει πιο στρωτό μπάσκετ. Η καλύτερη, λοιπόν, επιλογή είναι το Under 152.
Επισκεφθείτε το Betarades.grδιαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!