Πάμε στοίχημα: Στήριγμα η Κόλο Κόλο, προβάδισμα η Φίτεσε

Ι
Iδιαίτερα ελκυστικό το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει έξι παιχνίδια. Τα πέντε από αυτά από το ποδοσφαιρικό κουπόνι και το ένα από το πρωτάθλημα μπάσκετ της Ισπανίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορεί τα βρείτε, μεταξύ άλλων, τις βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων, όπως για παράδειγμα τη βαθμολογία Superleague.
Κερδίζει ο Παναιτωλικός
Ξεκινάμε από τη Σούπερλιγκ και τον αγώνα Παναιτωλικός – Λεβαδειακός, στον οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 1.91. Από την εκτός έδρας “λευκή” ισοπαλία με την Κέρκυρα προέρχεται ο Παναιτωλικός, ένα παιχνίδι στο οποίο στόχος του ήταν να πάρει το βαθμό, όπως φάνηκε ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο, και τον πέτυχε. Ο Λεβαδειακός την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε 2-1 εντός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα, με τη νίκη του αυτή να είναι η πρώτη του στο πρωτάθλημα μετά τις 27 Νοεμβρίου. Οι Βοιωτοί είναι τραγικοί φέτος μακριά από την έδρα τους (0-2-9 το ρεκόρ τους) και πιστεύουμε ότι πολύ δύσκολα θα φύγουν με κάτι καλό από το Αγρίνιο.
Νίκη για Σουόνσι
Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Λιγκ και το παιχνίδι Σουόνσι – Μπέρνλι, με την επιλογή μας να είναι ο Άσσος σε απόδοση 2.01. Σε καλή για τα δεδομένα της κατάσταση βρίσκεται η Σουόνσι, η οποία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχει πανηγυρίσει τρεις νίκες, αποτελέσματα που την έχουν φέρει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού και συγκεκριμένα στο +2 από αυτή. Παράλληλα, εκμεταλλεύεται και την έδρα της, μετρώντας ισάριθμες νίκες στα δύο πιο πρόσφατα ματς που έδωσε εκεί. Η Μπέρνλι, από την πλευρά της, δεν πείθει μακριά από το γήπεδό της, κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος αγνοεί το “διπλό” και πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι εύκολα ή δύσκολα θα πανηγυρίσουν τη νίκη.
Ανώτερη η Κόλο Κόλο
Περνάμε στη Χιλή και τον αγώνα Κόλο Κόλο – Κατόλικα, στον οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 1.90. Πολύ δυνατά έχει ξεκινήσει στο Κλαουσούρα η Κόλο Κόλο. Πανηγύρισε τρεις σερί νίκες και αν έλειπε η εκτός έδρας ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής με την Τεμούκο (2-2), παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκε 0-2 αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα, όλα θα ήταν ιδανικά. Η Κατόλικα, από την άλλη, ξεκίνησε καλά, επικρατώντας στην πρεμιέρα 1-0 εντός έδρας της Σαν Λουίς, στη συνέχεια, όμως, ακολούθησαν τρεις διαδοχικές ήττες, οι οποίες τη βύθισαν στην εσωστρέφεια. Πηγαίνει στο ντέρμπι του Σαντιάγο με τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία και χωρίς τον προπονητή της, ο οποίος δε θα καθίσει στον πάγκο όντας τιμωρημένος, Η Κόλο Κόλο έχει το προβάδισμα και θα τη στηρίξουμε.
Μπορεί η Φίτεσε
Η επόμενη πρόταση έρχεται από την Ολλανδία και είναι το 2 DNB σε απόδοση 2.01 στην αναμέτρηση Τσβόλε – Φίτεσε (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Σημαντική ισοπαλία στην έδρα της Αλκμάαρ πήρε την προηγούμενη αγωνιστική η Τσβόλε, η οποία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της έχει υποστεί μία μόλις ήττα (1-1-2). Βέβαια, αδυνατεί να εκμεταλλευτεί όπως θα ήθελε το γήπεδό της, καθώς στα έξι πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει εκεί έχει κερδίσει μία μόνο φορά (1-2-4). Η Φίτεσε προέρχεται από τη σπουδαία νίκη – πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου επί της Σπάρτα Ρότερνταμ, ενώ στο πρωτάθλημα μετά από δύο σερί ήττες από Βίλεμ και Άγιαξ, επανήλθε την προηγούμενη εβδομάδα στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας 1-3 εκτός έδρας της Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Γενικά, μακριά από το γήπεδό της είναι αποτελεσματική, με το ρεκόρ στις οκτώ τελευταίες “εξόδους” της για το πρωτάθλημα να είναι τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα. Θεωρούμε ότι θα πάρει και σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα και θα τη στηρίξουμε.
Η ώρα της Βαγιεκάνο
Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ο Άσσος σε απόδοση 1.90 στην αναμέτρηση Βαγιεκάνο – Ρέους. Την προηγούμενη εβδομάδα ο Μίτσελ έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Βαγιεκάνο, μπορεί η ομάδα του να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη στη δύσκολη έδρα της Χετάφε, αλλά εμφάνισε σημαντικά σημάδια βελτίωσης. Βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού και το σημερινό ματς για αυτή έχει αποκτήσει χαρακτήρα “τελικού”. Η Ρέους, από την πλευρά της, αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές, έχοντας, ωστόσο, πέντε ισοπαλίες! Είναι πιο “άνετη” από την αντίπαλό της βαθμολογικά, η Βαγιεκάνο είναι ανταγωνιστική στην έδρα της και θεωρούμε ότι θα βρει σήμερα τον τρόπο να πάρει τη νίκη.
Με την εκπληκτική Τενερίφη
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Τενερίφη – Ρεάλ Μαδρίτης, όπου θα πάμε με το χάντικαπ +4.5 πόντων της Τενερίφης σε απόδοση 1.93. Εντυπωσιάζει φέτος η Τενερίφη και δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στην κορυφή της ACB με ρεκόρ 16-5. Η Ρεάλ, από την πλευρά της, προβληματίζει με τις εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα και είναι χαρακτηριστικό ότι την Πέμπτη ηττήθηκε στη Euroleague από την τραγική φέτος Γαλατασαράι. Είναι προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά στη Ρεάλ, είναι φυσιολογικό για όλες τις ομάδες να κουραστούν και να περάσουν ντεφορμάρισμα και τώρα φαίνεται ότι αυτό συμβαίνει με τη Ρεάλ. Η Τενερίφη είναι εξαιρετική και πολύ σκληρή ομάδα και στην έδρα της είναι ικανή για τη μεγάλη νίκη, όπως την περσινή με 93-84. Αξίζει ποντάρισμα στο +4.5 της γηπεδούχου.
Επισκεφθείτε το Betarades.grδιαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!