Στοίχημα: Νέα αρχή για Ολυμπιακό

Σέντρα σήμερα στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Ολυμπιακό να αποτελεί τον μοναδικό εκπρόσωπο της Ελλάδας. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν νέα αρχή κόντρα στη φορμαρισμένη και πιο ποιοτική Μπεσίκτας, την ίδια ώρα που ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει σκορ που θα του προσφέρει προβάδισμα κόντρα στην Άντερλεχτ. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.
Ένα απ’ τα δύο ημίχρονα για Ολυμπιακό
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από το κουπόνι ΟΠΑΠ με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μπεσίκτας, όπου επιλέγουμε 1 ημίχρονο ή 1 τελικό σε απόδοση 2.02 (το στοίχημα επιβεβαιώνεται είτε αν ο Ολυμπιακός κερδίσει το ημίχρονο, είτε το παιχνίδι). Νέα αρχή για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι αποχαιρέτησαν τον Πάουλο Μπέντο μετά την ήττα απ’ τον ΠΑΟΚ (2-0) και βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή. Τα ηνία απόψε αναλαμβάνει ο Βασίλης Βούζας (απ’ την Κ20), που θα έχει στο πλευρό του τους Ιμπαγάσα και Πάντο. Το έργο των ερυθρολεύκων είναι εξαιρετικά δύσκολο κόντρα στη φορμαρισμένη Μπεσίκτας, η οποία έρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις, χάνει σπανιότατα και σχεδόν πάντα σκοράρει. Πιο συγκεκριμένα, οι Τούρκοι μετρούν μόλις τέσσερις ήττες σε 39 παιχνίδια φέτος σ’ όλες τις διοργανώσεις, το ακόμη πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι βρήκαν δίχτυα στα 36 εξ αυτών! Απ’ την άλλη, ο Ολυμπιακός θέλει να βγάλει αντίδραση, παίζει στο γήπεδο του και είναι δεδομένο ότι θα κάνει δυναμική είσοδο στο γήπεδο. Οι ερυθρόλευκοι μπορούν να εκμεταλλευτούν την αλλαγή του κλίματος και θεωρούμε ότι είτε θα κερδίζουν στο ημίχρονο, είτε στο φινάλε του αγώνα.
Διπλό με κάλυψη η Ρόμα
Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Λυών – Ρόμα, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.06. Ίσως το πιο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας διεξάγεται στο Λυών, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται ένα απ’ τα φαβορί της διοργάνωσης, τη Ρόμα. Οι «λυονέ» ξεπέρασαν με χαρακτηριστική ευκολία το εμπόδιο της Αλκμάαρ (συνολικό επιμέρους σκορ 11-2), «τρέχουν» αήττητο πέντε αγώνων σ’ όλες τις διοργανώσεις (4-1-0), σήμερα θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Έρχονται απ’ το εκτός έδρας 1-1 της Παρασκευής με την Μπορντό, αποτέλεσμα που ήταν ό,τι περισσότερο μπορούσαν να πάρουν. Απ’ την άλλη, η Ρόμα υπέστη δύο διαδοχικές οδυνηρές ήττες από Λάτσιο (0-2 στο Κύπελλο) και Νάπολι (1-2), έχει υψηλές βλέψεις στο Γιουρόπα Λιγκ, σήμερα μπορεί να κερδίσει στο γήπεδο της Λυών και να επιβεβαιώσει το γεγονός ότι είναι φαβορί. Βέβαια, και η ισοπαλία δε θα είναι κακό αποτέλεσμα για τους Ρωμαίους. Επιλέγουμε το 2 DNB.
Μπορεί τον άσσο ο ΑΠΟΕΛ
Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ – Άντερλεχτ, όπου επιλέγουμε το 1 DNB σε απόδοση 1.91 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Μετά το μεγάλο θαύμα επί της Μπιλμπάο, ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται σήμερα την Άντερλεχτ, σε μια ασφαλώς πιο «βατή» αναμέτρηση. Οι Κύπριοι επικράτησαν 2-0 των Βάσκων και ανέτρεψαν την ήττα 3-2 του πρώτου αγώνα, η πορεία τους θεωρείται ήδη επιτυχημένη στη διοργάνωση, σήμερα θα ήθελαν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους. Η Άντερλεχτ ασφαλώς δεν είναι φόβητρο, έρχεται από εκτός έδρας ήττα 3-2 απ’ τη Μαλίν, παραλίγο να αποκλειστεί απ’ τη Ζενίτ στην προηγούμενη φάση, παρά το γεγονός ότι επικράτησε 2-0 στο πρώτο ματς (ήττα 3-1 στη ρεβάνς, έχανε 3-0). Θα πάμε με την πολύ ισχυρή έδρα του ΑΠΟΕΛ, με την κάλυψη του DNB.
Χαμηλό σκορ στο Κάουνας
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός, όπου επιλέγουμε το Under 153.5 σε απόδοση 1.90. Κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι για αμφότερες τις ομάδες, ενδεχομένως μάλιστα να θεωρείται η τελευταία ευκαιρία για τους Λιθουανούς. Ο Παναθηναϊκός είναι πέμπτος με ρεκόρ 14-10, ισόβαθμος με τον Ερυθρό Αστέρα, μετά την ήττα 77-72 που υπέστη από την Νταρουσάφακα την περασμένη εβδομάδα. Η Ζαλγκίρις κάνει σπουδαία προσπάθεια όλη τη σεζόν, ωστόσο πλέον οι πιθανότητες της να προλάβει την οκτάδα είναι λίγες. Βρίσκεται -2 νίκες από Εφές και Νταρουσάφακα, σήμερα χρειάζεται οπωσδήποτε το ροζ φύλλο αγώνα, κόντρα σ’ έναν Παναθηναϊκό όπου φαίνεται πως πρέπει να πάρει απόφαση ότι θα μείνει εκτός τετράδας. Αναμένουμε πολύ σκληρό παιχνίδι, στο οποίο θα επικρατήσουν οι άμυνες. Καλή επιλογή το Under 153.5.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!