Τεράστια επιτυχία είχε το 2ο τουρνουα ακαδημιών ποδοσφαίρου του Κεραυνού Ωραιοκάστρου


 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ είχε  το 2ο  ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  του  ΚΕΡΑΥΝΟΥ Ωραιοκάστρου!!!!!!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ είχε  το 2ο  ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  του  ΚΕΡΑΥΝΟΥ Ωραιοκάστρου που διοργάνωσε ο Ιστορικός Σύλλογος  το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 / 6 / 17  και την ΚΥΡΙΑΚΗ  11 / 6 / 17   στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ.
Συμμετείχαν 15 αθλητικοί  σύλλογοι  40 ομάδες ( Pro BambiniBambiniPro JuniorJunior Προ παιδικό –Παιδικό ), 450  ποδοσφαιριστές.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ – Α.Ε.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – ΑΣΤΕΡΙΑ ( ΚΩΦΙΔΗΣ ) – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ – Α.Ο. ΛΕΟΝΤΕΣ – ΑΤΕΡΜΩΝ – Α.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ
ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ – Α.Ο. ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ – Α.Μ.Σ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Πάνω από 1000 αθλητές, γονείς, αθλητικοί  και δημοτικοί παράγοντες πλημμύρισαν και κατέλαβαν το γήπεδο. Οι θεατές και το φίλαθλο κοινό καταευχαριστήθηκε ποδόσφαιρο από τους υπέροχους μικρούς ποδοσφαιριστές!!!
Ο σκοπός του τουρνουά είναι η συμμετοχή των μικρών αθλητών στη ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση , η ενίσχυση της ευγενούς άμμιλας μεταξύ των αθλητών η προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων και παιδιών καθώς και η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπευθύνων
Το τουρνουά  του ΚΕΡΑΥΝΟΥ έγινε θεσμός. .Συγχαρητήρια στα νέα παιδιά και στις ομάδες.
Άψογη η οργάνωση του ‘’οικοδεσπότη’’  ΚΕΡΑΥΝΟΥ στα ΠΑΝΤΑ!!!
Άπειρα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους παράγοντες ποδοσφαίρου του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Ωραιοκάστρου!!!
ΔΕΛΑΒΕΡΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟ, ΜΑΠΙΤΣΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗ ΣΑΒΒΑ, ΆΛΚΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ΚΩΣΤΑ ΝΙΑΝΙΑ, ΦΡΑΤΖΟΥΛΗ ΑΡΗ, ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ ΣΤΕΛΙΟ, ΚΑΜΠΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟ, ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ ΣΩΤΗΡΗ, ΕΝΤΙ ΧΟΤΖΑ.
Δούλεψαν πάρα πολύ με αγάπη και μεράκι για να έχει επιτυχία ένα τόσο μεγάλο τουρνουά!!!!
Σε αυτήν την γιορτή του ποδοσφαίρου, Βραβεύτηκε ο υπεύθυνος του ποδοσφαίρου Γιώργος Δελαβερίδης για την αμέριστη και γιγάντια προσφορά του στο άθλημα. Επίσης ο Διεθνής Ποδοσφαιριστής ΣΑΒΒΑΣ ΚΩΦΙΔΗΣ  παρουσιάσε ένα ΜΙΝΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στους ποδοσφαιριστές με θέμα τις  ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
Τον ευχαριστούμε θερμά!!! Αλλά και όλους όσους βοήθησαν και μας τίμησαν!!!

Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι: Δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης, Αντιδήμαρχοι  και Δημοτικοί Σύμβουλοι: Σημαιοφορίδης Λάκης ( τ. πρόεδρος Κεραυνού & διεθνής ποδοσφαιριστής) Χρήστος Παναγιωτίδης, Ιωσηφίδης Κυριάκος, Αντωνιάδου Ρένα, Αταμιάν Πέτρος, Ζιακούλης Ηλίας


Η Πρόεδρος Ντίνα Μαρκοπούλου




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!