Σάββας Αναστασιάδης: Υποστελεχωμένα από εκπαιδευτικούς τα Ελληνικά Σχολεία του Εξωτερικού

Σάββας Αναστασιάδης: Υποστελεχωμένα από εκπαιδευτικούς τα Ελληνικά Σχολεία του Εξωτερικού

Το θέμα της εκπαίδευσης στα Ελληνικά Σχολεία του εξωτερικού, ανέδειξε μιλώντας  χθες (28.09.2017) στην επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής, ο  Αντιπρόεδρος της Επιτροπής και Αναπληρωτής Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Σάββας Αναστασιάδης, αναφέροντας πως υπάρχει  καθυστέρηση στις αποσπάσεις και υποστελέχωση εκπαιδευτικών στα σχολεία του Μονάχου, του Ντύσελντορφ και αλλού,  και πως αντίστοιχα εκπαιδευτικά προβλήματα υπάρχουν και στη Χειμάρρα της Β. Ηπείρου, όπου δεν υπάρχει Λύκειο.
Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  έκανε ειδική μνεία για την  «Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας», επικροτώντας την έκδοση του ΦΕΚ που την καθιέρωσε, τονίζοντας ωστόσο την καθυστέρηση  κατάθεσης του αιτήματος στην εκτελεστική επιτροπή  της Unesco για την αναγνώρισή της ως «Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας»

Το Video της εισήγησης  του κ. Αναστασιάδη


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!