Ο Αγιασμός των τμημάτων της ΕΠΩΦ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ωραιόκαστρο, 29/09/2017

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για τη νέα χρονιά δραστηριοτήτων στα γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 με την παρουσία μεγάλου πλήθους μελών αλλά και φίλων του συλλόγου.
Από πλευράς Τοπικής Αυτοδιοίκησης παρέστησαν: Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λάκης Σημαιοφορίδης, ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας κ. Παντελής Πορφυριάδης και ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Ανέστης Πολυχρονίδης.
Πλούσιος ήταν ο μπουφές με τα εδέσματα που προσκόμισαν μέλη και φίλοι του συλλόγου και τα οποία προσφέρθηκαν σε όλους τους παριστάμενους.
Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όσους και όσες προσέφεραν τα εδέσματα. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Χρήστο Τσαραμπουλίδη ο οποίος όχι μόνο μας προσέφερε 200 σουβλάκια αλλά μας τα έψησε κιόλας. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρει πολλούς μιμητές.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ                            ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!