Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτοκου Ωραιοκάστρου: Ομάδα ποντιακής διαλέκτου

Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                          


ΟΜΑΔΑ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ
Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Μετά την περσυνή επιτυχημένη, πρώτη σεζόν, τα μαθήματα Ποντιακής Διαλέκτου επανέρχονται στην Ενορία μας. Η συνεργασία μας με τον κ. Αλέκο Κεβρεκίδη, υπεύθυνο των μαθημάτων, ανανεώθηκε για μία ακόμη χρονιά. Έτσι η Ομάδα Ποντιακής Διαλέκτου συνεχίζει το ταξίδι της στην ιστορία και τον πολιτισμό του Πόντου με έναρξη την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα για όλους και από τις 15 Οκτωβρίου οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Κυριακή 5-7μ.μ. για τους αρχάριους και 7-9 για τους προχωρημένους, στον όροφο του Πνευματικού μας Κέντρου (πίσω από την εκκλησία). Η συμμετοχή στα μαθήματα είναι δωρεάν με την υποχρέωση της συνεπούς παρουσίας των συμμετεχόντων στα μαθήματα. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η φετινή χρονιά θα έχει πολλές και σημαντικές εκπλήξεις για όλους!
Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες στο  6977004094 (κ. Αλέκος Κεβρεκίδης) και με inbox στην Σελίδα μας  @pontiaki.dialektos.oreokastrou.

#seraprojects2017_2018






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!