Το «Sex & the City 3» ακυρώθηκε και φταίει η Κιμ Κατράλ

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν να ετοιμάζεται τρίτη κινηματογραφική ταινία για το «Sex & The City», διευκρινίζοντας ωστόσο πως τελικά δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. 

 

Η γνωστή ηθοποιός παραβρέθηκε την Πέμπτη στο New York City Ballet Gala, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Μάθιου Μπρόντερικ, όπου και απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με τη νέα ταινία.

 

Να σημειωθεί πως πρόσφατα η DailyMailTV αποκάλυψε πως ο λόγος που δεν θα προχωρήσουν τελικά τα γυρίσματα για τη νέα ταινία είναι η ηθοποιός Κιμ Κατράλ, που στη σειρά υποδυόταν την Σαμάνθα, καθώς οι παραγωγοί αρνήθηκαν τις παράλογες απαιτήσεις της.

 

«Τέλος... δεν θα το κάνουμε», δήλωσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ χωρίς ωστόσο να κατηγορήσει ευθέως την Κιμ Κατράλ. «Έχω απογοητευτεί. Είχαμε αυτό το όμορφο, αστείο, συγκινητικό, χαρούμενο στόρι και σενάριο, πολύ επίκαιρο. Δεν είναι μόνο για εμάς απογοητευτικό που θα μπορέσουμε τελικά να πούμε την ιστορία και να έχουμε αυτήν την εμπειρία, αλλά και για το κοινό που ήθελε τόσο πολύ μια ταινία ακόμη», πρόσθεσε. 

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Warner Bros είχε δώσει τελικά το πράσινο φως για την νέα ταινία και τα γυρίσματα υποτίθεται θα ξεκινούσαν μέσα στις επόμενες ημέρες. Ωστόσο το στούντιο αποφάσισε δεν μπορεί τελικά να προχωρήσει την παραγωγή, καθώς η 61χρονη Κιμ Κατράλ φέρεται να είχε εξωφρενικά παράλογες απαιτήσεις, όπως το να προχωρήσει η εταιρία και τις άλλες ταινίες που είχε η ίδια κατά νου αλλιώς δεν θα υπέγραφε. 

 

Η Warner Bros αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις απαιτήσεις της και ακύρωσε την παραγωγή, καθώς έκρινε πως δεν θα ήταν έντιμο απέναντι στους θαυμαστές να φτιαχτεί μια ταινία με μόνο τρεις από τις τέσσερις γυναίκες πρωταγωνίστριες. 

 

Οι Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κριστίν Ντέιβις και Σύνθια Νίξον ή Κάρι, Σάρλοτ και Μιράντα όπως είναι γνωστές στη σειρά, φέρονται να συμφώνησαν χωρίς αντιρρήσεις με τους ίδιους όρους στο συμβόλαιο σχετικά την αμοιβή τους όπως στις προηγούμενες ταινίες και λέγεται πως είναι όλες τους πάρα πολύ στενοχωρημένες που δεν θα γίνει τελικά η τρίτη ταινία. 


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!