Στο Ιράν ο Πούτιν την 1η Νοεμβρίου

Ο εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, επιβεβαίωσε ότι ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους θα επισκεφθεί το Ιράν.

Ο κ. Πεσκόφ, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, για την επικειμένη συνάντηση κορυφής Ρωσίας, Ιράν και Αζερμπαϊτζάν, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Τεχεράνη την 1η Νοεμβρίου, δήλωσε ότι «άρχισαν οι προετοιμασίες για την επίσκεψη του προέδρου Πούτιν στο Ιράν».

Νωρίτερα ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου, Γιούρι Ουσακόφ, είχε δηλώσει ότι ο Βλ. Πούτιν θα πραγματοποιήσει όπως προγραμματίζεται επίσκεψη στο Ιράν έως τα τέλη του έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί η τριμερής συνάντηση Ρωσίας, Ιράν, Αζερμπαϊτζάν.

Η πρώτη τριμερής συνάντηση κορυφής είχε πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2016 στο Μπακού. Κατά την διάρκεια εκείνης της συνάντησης, οι πρόεδροι των τριών χωρών κ.κ. Πούτιν, Αλίεφ και Ρουχανί είχαν συζητήσει την υλοποίηση οικονομικών έργων κοινού ενδιαφέροντος και ζητήματα περιφερειακής ασφάλειας, ιδιαίτερα την κατασκευή οδικής αρτηρίας «Βορράς-Νότος».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!