«Θρίλερ» για τη διόρθωση φύλου στους 15χρονους

Το νομοσχέδιο είναι σχεδόν δεδομένο πως θα ψηφιστεί επί της αρχής, καθώς έχουν δεσμευτεί να το στηρίξουν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΔΗΣΥ και Ποτάμι. Δηλαδή 178 βουλευτές. Στο ζήτημα όμως του άρθρου 3, υπάρχουν τα εξής δεδομένα:

Στο ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν 3 διαφωνίες. Πρόκεται για τους Γεωργία Γεννιά, Γιάννη Μιχελογιαννάκηκαι Μάρκο Μπόλαρη, ενώ ο Δημήτρης Γάκης που είχε ανάλογες ανησυχίες, με την ομιλία του αργά το βράδυ της Δευτέρας, έδειξε πως το «μασάζ» Κοντονή έπιασε τόπο.

Ο εισηγητής των ΑΝΕΛ, ξεκαθάρισε κατά τη διάρκεια της Ολομέλεια, ότι σύσσωμη η ΚΟ των ΑΝΕΛ θα καταψηφίσει το άρθρο 3 του νομοσχεδίου.

Τέλος, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, θα ξεκαθαρίσει τη θέση της για το επίμαχο άρθρο σε συνεδρίαση του συντονιστικού της οργάνου, στις 9:30 το πρωί. Ήδη οι Δημήτρης Κρεμαστινόςκαι Λεωνίδας Γρηγοράκος έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα το ψηφίσουν, ενώ προς εκεί μοιάζει να προσανατολίζεται και η υπόλοιπη Κοινοβουλευτική Ομάδα.

πηγή: reader.gr


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!