Πολίτες σε δράση Αμπελόκηποι - Μενεμένη: Σήψη και παρακμή


                             
                                                                                 
  1 Οκτωβρίου  2017
Δελτίο Τύπου


Σήψη και παρακμή

Ντροπή και αποτροπιασμό δημιουργούν οι εικόνες του δημάρχου και προέδρου της Π.Ε.Δ Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρου Κυρίζογλου και στελεχών της διοίκησης να χορεύουν πάνω στο ταρτάν του δημοτικού μας σταδίου κατά την διάρκεια συναυλίας, που διοργανώθηκε με τις ευλογίες τους, προχθές στους Αμπελόκηπους.
Το ταρτάν, που μόλις πριν λίγες ημέρες αποκαταστάθηκε με χρήματα των δημοτών και όλου του Ελληνικού λαού, τα οποία και δεν σεβάστηκε ο Δήμαρχος, κανονικά χρησιμοποιείτε από τους αθλούμενους πολίτες και όχι από χορευτές .
Η παράταξη μας ήταν απ΄την αρχή αντίθετη στην παραχώρηση του γηπέδου φοβούμενη αυτό που ακριβώς έγινε παρά τις διαβεβαιώσεις της δημοτικής αρχής, την οποία φυσικά, μετά από όσα εδώ και χρόνια αποκαλύπτουμε, δεν την εμπιστευόμαστε !
Επειδή πάντα μιλάμε με ντοκουμέντα επισυνάπτουμε μια φώτο απ' την εικόνα του ταρτάν πριν τις εργασίες και μια με τον δήμαρχο παραδομένο στην μέθη των ακουσμάτων να χορεύει συνοδευόμενος από στελέχη του !
                                                                 


                Ο Επικεφαλής 
  Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου 

               
              Γιώργος Κυριλλίδης                                                              


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!