Στοίχημα: Άσσοι σε Ιταλία και Βουλγαρία

Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, όπου οι επιλογές είναι σαφώς λιγότερες. Κλείνει η δράση στη Σούπερλιγκ με την αναμέτρηση Λεβαδειακός – Λαμία, ενώ αγώνες υπάρχουν επίσης σε Β’ Ισπανίας, Β’ Ιταλίας, Β’ Γερμανίας και Β’ Γαλλίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε άρθρα σχετικά με τα παιχνίδια καζίνο, όπως το blackjack και η ρουλέτα.
Κερδίζει η Περούτζια
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Περούτζια – Αβελίνο, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.90. Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, ερχόμενες από σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων. Η Περούτζια πήρε εκτός έδρας ισοπαλία 3-3 με την Κρεμονέζε, δίνοντας τέλος στο σερί των τεσσάρων ηττών, πλέον βρίσκεται στην 16η θέση με 14 πόντους. Ξεκίνησε τη σεζόν με 3/3 εντός έδρας νίκες, όμως έχασε πολύ εύκολα τα τελευταία δύο ματς με Προ Βερτσέλι (1-5) και Τσεζένα (0-3), σήμερα υποδέχεται μια ομάδα που είναι στα μέτρα της και πρέπει να κερδίσει. Απ’ την άλλη, η Αβελίνο έρχεται από εκτός έδρας ήττα 2-0 απ’ την Πάρμα, ήταν η τέταρτη ήττα των τελευταίων πέντε αγωνιστικών, έρχεται από τρεις σερί εκτός έδρας ήττες. Θα πάμε με την έδρα.
Προβάδισμα για Σεπτέμβρι Σόφια
Πάμε στην αναμέτρηση Σεπτέμβρι Σόφια – Πιρίν, όπου επιλέγουμε 1 DNB σε απόδοση 1.90 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α’ Βουλγαρίας. Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας και αναζητούν μια νίκη και μια καλή εμφάνιση για να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Η Σεπτέμβρι Σόφια έρχεται από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, τελευταία εκ των οποίων εκτός έδρας επί της Ντούναφ (0-1), σήμερα υποδέχεται μια ομάδα που δεν έχει «τρίποντο» τις τελευταίες έξι αγωνιστικές (0-4-2) και έρχεται από εντός έδρας ήττα 1-2 απ’ την Μπότεφ Πλόβντιβ. Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα και επιλέγουμε 1 DNB.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!