Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - Γεωργιάδη για τον Αυγενάκη και τον «γκαιμπελισμό»

Σκληρή κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δηλώσεις του πρώτου για την υπόθεση Αυγενάκη.

 

«Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι» είναι το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος, όπως αναφέρει, «στην σημερινή του προσπάθεια να υπερασπιστεί τον Λ. Αυγενάκη, που φέρεται να εμπλέκεται σε εγκληματικό κύκλωμα, ξεπέρασε και τον χειρότερο του εαυτό».


«Ο Α. Γεωργιάδης», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «έφτασε στο σημείο σε τηλεοπτική του συνέντευξη να δείχνει φωτογραφίες από το κινητό του και να ισχυρίζεται ότι υπουργοί της κυβέρνησης (Γ. Κατρούγκαλος και Ε. Κουντουρά) ήταν με τον υπόδικο Π. Μπαμπάμτση, ενώ εικονιζόταν άλλο πρόσωπο, πράγμα που και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μετά την κατακραυγή, αναγκάστηκε να παραδεχτεί».


Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «θλιβερή» τη στάση της ΝΔ και προσωπικά του Κ. Μητσοτάκη και διερωτάται : «Άραγε ως πότε θα υπερασπίζονται τον κ. Αυγενάκη και θα καταφεύγουν σε ανόητες χυδαιότητες και γκαιμπελισμούς;».

 

Νωρίτερα στον ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί χαμηλούς φόρους προκειμένου να μπορέσει να κινηθεί η οικονομία. Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως η οικονομική πολιτική της ΝΔ θα βασιστεί στη βάση «κανένας πολίτης ανυπεράσπιστος».

 

Τώρα ο Τσίπρας μοιράζει ένα δις επειδή ο τότε πρωθυπουργός Σαμαράς το είχε συμφωνήσει ως μέτρο τότε τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και υπογράμμισε σήμερα έχουμε φτάσει εδώ επειδή μας «έγδυσε» ο Τσίπρας και όχι η Τρόικα.

 

Αναφερόμενος στην υπόθεση του κ. Αυγενάκη ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε πως «ο Λευτέρης Αυγενάκης δέχεται άνανδρη, χυδαία, λάσπη από το σύστημα Τσίπρα».


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!