Η Μισέλ Ομπάμα αποκαλύπτει το δώρο της Μελάνια Τραμπ στο γαλάζιο κουτί και τον λόγο που εκνευρίστηκε

Πριν από περίπου ένα χρόνο, όλος ο πλανήτης ασχολήθηκε για λίγο με ένα γαλάζιο κουτί και μια αμήχανη στιγμή στην είσοδο του Λευκού Οίκου.

 

Οι New York Times είχαν δημοσιεύσει αναλυτικό άρθρο ψάχνοντας απαντήσεις για το δώρο της Μελάνια Τραμπ στην Μισέλ Ομπάμα.

 

Λίγο πριν την ορκωμοσία του Τραμπ, το δώρο της Μελάνια προς την απερχόμενη Μισέλ, προκάλεσε μεγάλη αμηχανία στην συνάντηση των ζευγαριών καθώς ήταν μια χειρονομία εκτός πρωτοκόλλου και για αυτόν τον λόγο δεν υπήρχε κανείς για να πάρει το κουτί από τα χέρια της Μισέλ Ομπάμα.

 

Τελικά παρενέβη ο Μπαράκ Ομπάμα, που πήρε το κουτί και το μετέφερε στο χολ, μέσα στον Λευκό Οίκο.«Θα φροντίσω εγώ το πρωτόκολλο εδώ» είπε χαριτολογώντας ο Ομπάμα.

 

Όμως μυστήριο παρέμενε και το δώρο...

 

 

 

Η πρώην Πρώτη Κυρία αποκάλυψε στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις τι περιείχε το το γαλάζιο κουτί με την κορδέλα από τα Tiffany's.

 

H συνέντευξη θα μεταδοθεί αύριο, αλλά το απόσπασμα έπαιξε ήδη.

 

Το κουτί είχε μια κορνίζα τελικά και η Μισέλ την χαρακτήρισε «υπέροχη».

 

Ωστόσο μίλησε και για την αμηχανία που προκλήθηκε για λίγο καθώς κρατούσε το κουτί στα χέρια της και δεν είχε τι να το κάνει.

 

Ο εκνευρισμός της ήταν εμφανής, αλλά εξηγήθηκε...

 

«Για όλα υπάρχει πρωτόκολλο. Είναι μια επίσημη επίσκεψη, όπου μας λένε ότι πρόκειται να κάνετε αυτό, ότι πρέπει να σταθείτε εκεί. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν δοθεί δώρα κι έτσι σκέφτηκα ok. Τι έπρεπε να κάνω με αυτό το δώρο. Κανείς δεν ερχόταν για να το πάρει. Και τότε ο άνδρας μου έσωσε τη στιγμή. Πήρε το κουτί και το πήγε μέσα.».

 

 

 


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!