Επιβάτης του Blue Star Naxos έπεσε στη θάλασσα και αγνοείται

Ένας επιβάτης του Blue Star Naxos έπεσε στη θάλασσα απόψε το βράδυ, κοντά στη Σύρο, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

 

Ενώ οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για γυναίκα, η επίσημη πληροφόρηση είναι ότι πρόκειται για άνδρα ηλικίας περίπου 60 ετών.

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες στη θαλάσσια περιοχή, τέσσερα ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Σύρου, μετά από μαρτυρία γυναίκας για το περιστατικό.

 

Αυτή τη στιγμή γίνεται καταμέτρηση των επιβατών του πλοίου, καθώς τα εισιτήρια είναι ονομαστικά, ενώ στις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου συμμετέχουν δύο πλωτά του λιμενικού, τρία παραπλέοντα πλοία, ένα ελικόπτερο και ένα ταχύπλοο. 

 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα των Κυκλάδων «Κοινή Γνώμη», το περιστατικό, οι αιτίες του οποίου δεν είναι γνωστές ακόμη, συνέβη λίγο πριν τις εννέα το βράδυ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο καπετάνιος του Blue Star Naxos άλλαξε «ρότα» και επέστρεψε στο σημείο για να καταβληθούν οι απαραίτητες προσπάθειες εντοπισμού του επιβάτη

 

Το πλοίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Σύρο - Πάρο - Νάξο - Ηρακλειά - Σχοινούσα - Κουφονήσια - Κατάπολα.


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!