Ανακοίνωση του δήμου Ωραιοκάστρου σχετικά με την λειτουργία του Κονταξοπουλείου Δημοτικού Γυμναστηρίου


Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο δήμος Ωραιοκάστρου, με αφορμή το θέμα, που έχει προκύψει σχετικά με το πρόγραμμα λειτουργίας του Κονταξοπουλείου Δημοτικού Γυμναστηρίου, ενημερώνει τους δημότες ότι μέχρι σήμερα έχουν γίνει οι εξής ενέργειες:
Στα τέλη Αυγούστου ο δήμος Ωραιοκάστρου απέστειλε στα τρία αθλητικά σωματεία (ΑΣΩ, ΔΑΣΩ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ) ένα προτεινόμενο πρόγραμμα λειτουργίας του Δημοτικού Γυμναστηρίου Ωραιοκάστρου, το οποίο όμως δεν έγινε αποδεκτό από κανένα αθλητικό σωματείο.
Κατόπιν τούτου το θέμα τέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιου, στις 30 Σεπτεμβρίου, και τελικά αποσύρθηκε. Εν συνεχεία κλήθηκαν οι εκπρόσωποι των τριών αθλητικών σωματείων να προσκομίσουν στον δήμο Ωραιοκάστρου ένα πρόγραμμα λειτουργίας του Δημοτικού Γυμναστηρίου, που θα καταρτίσουν από κοινού.
Ο δήμος Ωραιοκάστρου εκτιμά, ότι επειδή οι εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων γνωρίζουν ο καθένας το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του, το πλέον ενδεικτικό για την ομαλή λειτουργία του Δημοτικού Γυμναστηρίου, είναι η από κοινού κατάρτιση του ωραρίου λειτουργίας και η επικύρωσή του από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου
Επισημαίνεται ότι ο δήμος Ωραιοκάστρου βρίσκεται στο πλευρό και των τριών σωματείων στην παροχή οποιασδήποτε βοήθειας, που θα βελτιώσει τις υπηρεσίες προς τους αθλητές και τους δημότες, που κάνουν χρήση του Δημοτικού Γυμναστηρίου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!