Το άκομψο... άγγιγμα ιερέα στο στήθος της Αριάνα Γκράντε -Στην κηδεία της Αρίθα Φράνκλιν [βίντεο]


Απίστευτο περιστατικό στην κηδεία της Αρίθα Φράνκλιν με πρωταγωνίστρια και… θύμα την Αριάνα Γκράντε.

Η γνωστή τραγουδίστρια είδε ένιωσε τον επίσκοπο Τσαρλς που τέλεσε την κηδεία, με άκομψο άγγιγμα να της πιάνει το στήθος, όταν την είχε δίπλα του και μιλούσε αγκαλιάζοντάς την.
Η Αριάνα Γκράντε δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της και την απορία της με αυτό που συνέβη, ενώ o ίδιος, μετά τον σάλο που ξέσπασε με το twitter να παίρνει φωτιά με το hashtag #RespectArianna είπε: «Ίσως να υπερέβην τα εσκαμμένα. Δεν είχα καμία πρόθεση και δεν έχω γενικά καμία πρόθεση να αγγίξω το στήθος κάποιας κοπέλας. Δεν ξέρω πως συνέβη. Απλά, έβαλα το χέρι μου στη μέση της. Ίσως να έγινα πιο διαχυτικός από όσο έπρεπε και ζητώ συγγνώμη για αυτό. Το μόνο που δεν ήθελα να συμβεί ήταν να αποπροσανατολιστεί η ιερά τελετή της κηδείας. Διδάσκω την αγάπη και ζήτησα από όλο τον κόσμο εκείνη την ημέρα να αγκαλιαστεί».
Στο Twitter μάλιστα φτιάχτηκε χασταγκ #RespectAriana, το οποίο γρήγορα ανέβηκε στις πρώτες θέσεις, με τον κόσμο να ζητάει σεβασμό προς το νεαρό κορίτσι, ιδιαίτερα από έναν επίσκοπο.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!