Γιορτή των Γραμμάτων - 426 τιμητικά βραβεία σε μαθητές στον δήμο Κορδελιού - Ευόσμου

. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ»
426 ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Παιδείας –Δια Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς, τιμά τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών.
Η θεσμική ετήσια εκδήλωση με θέμα « ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ»  προς τιμή των Τριών Ιεραρχών την οποία οργανώνει  με μεγάλη  επιμέλεια, η  Διεύθυνση Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 στις 11.30πμ  στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόμσου ( Μ. Αλεξάνδρου 57).
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης, μετά την ευλογία της εκκλησίας, τον χαιρετισμό του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρου Σούλα και την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας –Δια Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς κ. Παύλο Σιταρίδη θα ακολουθήσουν  Βραβεύσεις και Απονομές
Φέτος θα βραβευθούν
α)  τα 34 Σχολεία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, τα οποία απέσπασαν διακρίσεις σε Πανελλαδικούς και Ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς κατά το Σχολικό Έτος 2017- 2018 και οι 426 μαθητές τους.
β) θα  απονεμηθούν ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ  στους 43 Αριστούχους μαθητές και μαθήτριες  της Β’ Τάξης του Σχολικού  Έτους 2017-2018 των Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
...


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!