Ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης επισκέφθηκε τον ΔΟΠΠΑΩΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΡΑ»
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΑΝΕΣΤΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ

                                                           Ωραιόκαστρο 31-01-2019                                 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης επισκέφθηκε τον ΔΟΠΠΑΩ

Με τη διοίκηση και στελέχη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου (ΔΟΠΠΑΩ) συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης ο οποίος συνεχίζει τις επισκέψεις του σε υπηρεσίες του Δήμου και φορείς οι οποίοι βρίσκονται υπό την «ομπρέλα» του.
Συγκεκριμένα, ο Ανέστης Πολυχρονίδης, μαζί με τον πρώην πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΩ και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τη δημοτική παράταξη «Συνεργασία Τώρα», Μπάμπη Παπακώστα, συναντήθηκε με την πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΩ, Ειρήνη Αντωνιάδου, με την αναπληρώτρια προϊσταμένη Διοικητικού και Οικονομικού, Μαρία Τριγκούδη και με την αναπληρώτρια προϊσταμένη Προσχολικής Αγωγής, Προστασίας Τρίτης Ηλικίας, Πολιτισμού & Βιβλιοθηκών, Κυριακή Ταζέ.
«Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση στη διάρκεια της οποίας ενημερωθήκαμε για τη σημερινή κατάσταση και τον προγραμματισμό του ΔΟΠΠΑΩ. Αυτή η ενημέρωση ήταν σημαντική ενόψει της διαμόρφωσης της δικής μας πρότασης για την επόμενη μέρα του Οργανισμού», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης υπογραμμίζοντας ότι «η πρότασή μας για τον ΔΟΠΠΑΩ θα ενταχθεί στο master plan ‘’Ωραιόκαστρο 2019- 2023’’ που καταρτίζουμε και θα εφαρμόσουμε αμέσως μετά την ανάληψη της δημαρχίας».   


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!