Καλούν σε στήριξη και συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες


Ενημέρωση, κινητοποιήσεις και συνεχείς συναντήσεις για τον καθορισμό των επόμενων βημάτων τους αποφάσισαν οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας Λάρισας, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποίησαν την Τετάρτη.
Όπως έγινε γνωστό, την Πέμπτη οι αγρότες θα ζητήσουν τη στήριξη της κοινωνίας στη Λάρισα, ενημερώνοντάς τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Την Παρασκευή, όμως, με τα τρακτέρ τους, θα πραγματοποιήσουν κινητοποιήσεις στις εφορίες μεγάλων πόλεων της Θεσσαλίας.
Το Σάββατο και την Κυριακή θα προχωρήσουν σε συσκέψεις και συναντήσεις στο μπλόκο της Νίκαιας: το μεσημέρι του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των αγροτών και των κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων της Θεσσαλίας, ενώ την Κυριακή θα λάβει χώρα η πανελλαδική συνάντηση των αγροτών.
Σε κάθε περίπτωση, οι αγρότες εμφανίζονται αισιόδοξοι για την πορεία των κινητοποιήσεών τους, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι έχει ενισχυθεί το μπλόκο της Νίκαιας Λάρισας, στο οποίο ήδη τα τρακτέρ ξεπερνούν τα 500.

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!