Τζ. Πάιατ για «Πρέσπες»: Η Ν.Δ. διαφωνεί αλλά «θα προχωρήσει μπροστά»


Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα επανέλαβε πως η Συμφωνία των Πρεσπών συμβάλει στην ευημερία και την ασφάλεια της περιοχής και εκτίμησε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «μπορεί να διαφωνεί με τη συμφωνία αλλά θα προχωρήσει μπροστά».
Ο Τζέφρι Πάιατ μιλώντας στο Athens Energy Forum 2019, ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις κατά της συμφωνίας τονίζοντας ότι έχει μείνει πολύ προσεκτικά μακριά από τα θέματα της εσωτερικής πολιτικής της Ελλάδας.
Αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την πολιτική που εφαρμόζει το κόμμα του σε σχέση με τις Πρέσπες, τόνισε ότι μπορεί να διαφωνεί με τη συμφωνία αλλά θα προχωρήσει μπροστά.
Σήμερα, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, υποστήριξε ότι το κόμμα της «δεσμεύεται να ελέγχει αυστηρά την εφαρμογή αυτής της κακής συμφωνίας» και «να αγωνιστεί ώστε να περιορίσει τις επιπτώσεις στην οικονομία και την επιχειρηματική δραστηριότητα της Βόρειας Ελλάδος».
Επίσης, προανήγγειλε «σχέδιο στήριξης και παραγωγικής ανασυγκρότησης για τη Μακεδονία μας».

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!