Στο δημαρχείο Παύλου Μελά για ενημέρωση η Σίσσυ Φραγκοπούλου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση με τον Δήμαρχο Παύλου Μελά, Δημήτρη Δεμουρτζίδη είχεχθες, Τρίτη η υποψήφια Δήμαρχος με την παράταξη «Πόλη Μπροστά -Προοδευτική Συμμαχία για τον Δήμο Παύλου Μελά», Σίσσυ Φραγκοπούλουστο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών που ξεκίνησε με θεσμικούς φορείς.
Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, η υποψήφια Δήμαρχος ενημερώθηκε για μία σειρά από ανοιχτά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους του Δήμου Παύλου Μελά. Μεταξύ άλλων η Σίσσυ Φραγκοπούλου έθεσε το ζήτημα της επίσπευσης των διαδικασιών για την αξιοποίηση των στρατοπέδων Παύλου Μελά και Καρατάσιου, τα προβλήματα στον τομέα της καθαριότητας, καθώς και τις σοβαρές ελλείψεις στον τομέα της σχολικής στέγης σε Πολίχνη, Μετέωρα και Ευκαρπία. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι θα πρέπει να ασκηθεί πίεση στην πολιτεία για να δοθεί νομική λύση για τις καταπατημένες εκτάσεις του Δήμου και να αναληφθούν άμεσα πρωτοβουλίες για την παραχώρηση των 16 στρεμμάτων του πρώην εργοστασίου ΑΓΝΟ.
Επισήμανε, εξάλλου, την ανάγκη αξιοποίησης των εθνικών και των ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων αλλά και τη σημασία του έγκυρου και ολοκληρωμένου σχεδιασμού από την πλευρά των υπηρεσιών του Δήμου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!