Ανανέωση αστικού εξοπλισμού σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Δέλτα



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28/1/2019

Ανανέωση αστικού εξοπλισμού σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Δέλτα

Ολοκληρώθηκε από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων και την Τεχνική Υπηρεσία η τοποθέτηση στοιχείων αστικού εξοπλισμού σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Δέλτα.
Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν εκατόν εξήντα τρία (163) παγκάκια μεταλλικού τύπου, πενήντα (50) επίστυλοι μονοί κάδοι μικροαπορριμμάτων παραδοσιακού τύπου, είκοσι (20) επίστυλοι διπλοί κάδοι μικροαπορριμμάτων παραδοσιακού τύπου, καθώς και είκοσι (20) στέγαστρα αναμονής αστικού λεωφορείου.
«Είναι η τρίτη φορά που προχωρούμε στην τοποθέτηση στοιχείων αστικού εξοπλισμού, ανανεώνοντας σχεδόν πλήρως την εικόνα του δημόσιου χώρου σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου μας. Θα συνεχίσουμε την ενέργεια αυτή μέχρι τον πλήρη εξωραϊσμό του δημόσιου χώρου. Από κει και πέρα, η φροντίδα του αστικού εξοπλισμού είναι υπόθεση τόσο της διοίκησης όσο και των πολιτών, που είναι και οι καθημερινοί χρήστες» δήλωσε ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος.  



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!