Δήλωση στήριξης του Αθανασίου Πατσιαλά στον Αστέριο Γαβότση


Καλωσορίζουμε στη  παράταξη μας ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, τον έμπειρο στο δημόσιο βίο συμπολίτη μας Αθανάσιο Πατσιαλά, έναν άνθρωπο που συνεχίζει με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον την δημιουργική παρουσία του στα κοινά του Δήμο Ωραιοκάστρου, έχοντας την εμπειρία του αντιπροέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Ω.,αλλά και του τοπικού συμβούλου.

Του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και δύναμη στην κοινή μας πορεία για την συνέχιση του έργου μας, για ένα δήμο  πρότυπο, ένα δήμο νοικοκυρεμένο, καθαρό, και φιλόξενο.
Δήλωση στήριξης του Αθανάσιου Πατσιαλά

Στηρίζω την παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ και τον επικεφαλής της δήμαρχο Αστέριο Γαβότση, γιατί πιστεύω ότι είναι ο άνθρωπος που μπορεί να συνεχίσει την καλή πορεία του δήμου Ωραιοκάστρου. Όλοι μαζί, με την εμπειρία των παλιών που μαζί με τους νέους ανθρώπους που σίγουρα έχουν και φρέσκιες ιδέες, θα μπορέσουμε να εργαστούμε δίπλα στον Αστέριο Γαβότση, με μοναδικό σκοπό την καλύτερη ακόμα βελτίωση της ζωής μας στον διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!