Παρουσίαση του βιβλίου του Σάββα Αναστασιάδη «µε Αίσθηµα Ευθύνης» στο Ξενοδοχείο Νικόπολις Kempinski τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, ώρα 18:30


Παρουσίαση του βιβλίου του Σάββα Αναστασιάδη «µε Αίσθηµα Ευθύνης» στο Ξενοδοχείο Νικόπολις Kempinski τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, ώρα 18:30

Ενός βουλευτή που με τόλμη και χωρίς να φοβάται το πολιτικό κόστος υποστήριξε γνήσια πατριωτικές θέσεις, οριοθετώντας με σαφήνεια τις διαχωριστικές γραμμές ενός υγιούς και άδολου πατριωτισμού από τον εθνομηδενισμό και τον εθνικισμό.

Σάββας Αναστασιάδης: Πρόκειται για ένα πόνημα βασισμένο στις θέσεις, τη στάση και την κοινοβουλευτική μου δραστηριότητα γύρω από σημαντικά Εθνικά θέματα που διαφορετικά θα είχαν ξεχαστεί θαμμένα μέσα στα πρακτικά και τα αρχεία της Βουλής.
Γνωρίζοντας ότι η πραγματική πολιτική είναι ταυτόσημη με την αλήθεια, είναι χρέος, όραμα και ευθύνη, στο βιβλίο μου αποκαλύπτω  όλο το παρασκήνιο που κρύβουν οι μάχες που έδωσα και τις κέρδισα, με πραγματικά γεγονότα. 


Σας προσκαλώ στην παρουσίαση του βιβλίου µου µε τίτλο
 «µε Αίσθηµα Ευθύνης»
Τη ευτέρα 4 Φεβρουαρίου ώρα 18:30,
στο Ξενοδοχείο Νικόπολις kempinski.

Με τιµή

Σάββας Αναστασιάδης, Βουλευτής Ν.. Β΄Θεσσαλονίκης
Αν. Τοµεάρχης Εξωτερικών για θέµατα Απόδηµου Ελληνισµού

Για το βιβλίο θα µιλήσουν:

1) Ευρυπίδης Στυλιανίδης, πρ. Υπουργός.
2) Σάββας Καλεντερίδης, Εκδότης- Πολιτικός αναλυτής.
3) Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, επίτιµος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ
και πρώην Πρόεδρος Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δηµοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!