Στοίχημα: Τα βλέμματα στον τελικό της Μαδρίτης!

Στοίχημα: Τα βλέμματα στον τελικό της Μαδρίτης! (vid)


Το σπουδαιότερο παιχνίδι της χρονιάς διεξάγεται σήμερα στη Μαδρίτη, όπου Τότεναμ και Λίβερπουλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους με έπαθλο φυσικά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Το Betarades.gr δεν μπορούσε να απουσιάζει. Χωρίς αμφιβολία το Τότεναμ - Λίβερπουλ είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι του σημερινού ποδοσφαιρικού κουπονιού, με το οποίο θα ασχοληθούμε εκτενώς παρακάτω. Τα προγνωστικά Champions League δεσπόζουν, όμως υπάρχουν κι άλλα ενδιαφέροντα σημεία. Από εκεί και πέρα λοιπον, ξεχωρίσαμε ακόμη μια πρόταση από τη Β' Βραζιλίας, με το Χ2 της Λοντρίνα να προσφέρεται σε υψηλή απόδοση. Πάμε στις αναλύσεις μας!

Επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί η Λίβερπουλ

Όλα τα φώτα σήμερα είναι στραμμένα στο “Wanda Metropolitano”, όπου οι δυο αγγλικοί σύλλογοι θα διεκδικήσουν το μεγάλο τρόπαιο. Ο σημερινός είναι ο ένατος τελικός Τσάμπιονς Λιγκ για τη Λίβερπουλ , μετράει πέντε κατακτήσεις (1977, 1978, 1981, 1984, 2005), έχει την εμπειρία και μπορεί να διαχειριστεί παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων, κόντρα στην Τότεναμ η οποία θα παίξει σήμερα για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναμένεται σήμερα να παραταχθεί πλήρης, αφού κανονικά υπολογίζεται και ο Χάρι Κέιν, ο οποίος ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα πάρει μια θέση στο αρχικό σχήμα. Από την άλλη η Λίβερπουλ “διψά” για έναν τίτλο, τη στιγμή μάλιστα που έρχεται από δυο σερί χαμένους τελικούς στη συγκεκριμένη διοργάνωση (2007, 2018).

Η ομάδα του Κλοπ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα κέρδισε τα 13/14 τελευταία ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις, έκλεισε την Πρέμιερ με εννέα διαδοχικές νίκες. Στα φετινά μεταξύ τους παιχνίδια η Λίβερπουλ έχει κάνει το 2/2 κόντρα στη “σπιρούνια”, μάλιστα οι “κόκκινοι” έχουν με το μέρος τους την παράδοση, καθώς έχουν ηττηθεί μόλις μια φορά στα τελευταία 14 παιχνίδια με την Τότεναμ, ανεξαρτήτως έδρας (9 νίκες και 4 ισοπαλίες). Είναι σαφώς πιο έμπειρη και «μπαρουτοκαπνισμένη» στην Ευρώπη, θα στηρίξουμε τη Λίβερπουλ και θα κρατήσουμε το “διπλό” σε απόδοση 1.95.

Δεν χάνει η Λοντρίνα

Δεύτερη και τελευταία πρόταση για σήμερα έρχεται από τη Serie B Βραζιλίας και την αναμέτρηση Βίλα Νόβα – Λοντρίνα, όπου θα κρατήσουμε το Χ2 σε απόδοση 1.90.Η Βίλα Νόβα δεν έχει καταφέρει ωστόσο να βρει τα πατήματα της στο ξεκίνημα, παραμένοντας στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Προηγήθηκε η σπουδαία νίκη επί της Μποταφόγκο (0-1), που είναι η μοναδική μετά το πέρασμα πέντε αγωνιστικών (1-3-1).

Από την πλευρά της η Λοντρίνα ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα από τη Σπορτ Ρεσίφε (3-2), που ήταν και η πρώτη στο πρωτάθλημα. Έβαλε τέλος στο αήττητο σερί των τεσσάρων αγωνιστικών που έτρεχε κόντρα σε Μπραζίλ ντε Πελότας (1-0), Μπραγκαντίνο (1-0), Κλαμπ ντε Ρεγκάτας (1-2) και Κοριτίμπα (0-0). Οι φιλοξενούμενοι έχουν παρουσιάσει ένα σοβαρό πρόσωπο στο ξεκίνημα και δείχνουν ικανοί να πάρουν κάτι θετικό από το σημερινό ματς. Χ2 σε απόδοση 1.90.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων, αλλά και για άλλους αγώνες και θέματα. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για τον τελικό του Champions League, ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Λίβερπουλ!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!